Tribuna
AFF
Două tipuri de suport alimentar pentru preşcolarii şi elevii din Tălmaciu
Două tipuri de suport alimentar pentru preşcolarii şi elevii din Tălmaciu

Printre hotărârile adoptate de Consiliul Local Tălmaciu, cu prilejul desfăşurării primei şedinţe din acest an, este şi cea referitoare la aprobarea tipului de suport alimentar de care vor beneficia preşcolarii şi elevii pe la structurile de învăţământ din oraş în perioada desfăşurării cursurilor, anul şcolar 2022 – 2023.

Astfel, ţinând cont de hotărârile adoptate de Consiliul de Administraţiei al Liceului Tehnologoc ”Johannes Lebel” Tălmaciu (instituţie cu personalitate juridică, ce coordonează activitatea tuturor structurilor şcolare şi preşcolare din oraş), legislativul local din Tălmaciu a hotărât acordarea diferenţiată a acestui suport alimentar, în funcţie de nivelurile de învăţământ şi condiţiile existente la fiecare unitate şcolară.

Ca urmare, până la sfârşitul acestui an şcolar, elevii de la toate formele de învăţământ ce învaţă la Liceul Tehnologic “Johannes Lebel” Tălmaciu, precum şi preşcolarii de la grădiniţele din localitate, vor beneficia de suportul alimentar sub forma unui pachet alimentar (sandwich şi fruct).

În aceeaşi perioadă, copiii ce frecventează cele două şcoli gimnaziale din oraş vor primi zilnic, pe durata desfăşurării cursurilor, câte o masă caldă.

Prin Ordonanţa de Urgenţă a Guvernului nr. 105/2022 privind aprobarea continuării Programului-pilot de acordare a unui suport alimentar pentru preșcolarii și elevii din 350 de unități de învățământ preuniversitar de stat, aprobate HG nr.1152/2022, au fost introduse între beneficiarii programului şi structurile de învăţământ din oraşul Tălmaciu. Hotărârea legislativului local tălmăcean trebuie dusă la îndeplinire de primarul oraşului şi conducerea Liceului Tehnologic ”Johannes Lebel” Tălmaciu.

D.F.

comentarii
2 comentarii

Dati-le de mancare ca sa-i tineti la scoala! In tara asta daca esti om normal n-ai niciun drept, trebuie doar sa dai! Copiii din Talmaciu n-au parinti care sa le dea de mancare? Sunt la mila primariei?!
13.01.2023 17:00
Daca nu le dati si cate un pachet de tigari si un energizant, degeaba va mai straduiti!
18.01.2023 00:28
Din aceeasi categorie
Cartuse toner, unitati cilindru

pensiunea casa buna

Comunicat de presa

Comunicat de presa

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
AFF
Licitatie publica

ACCENT MEDIA