Tribuna
Donează şi creează o iarnă „De Poveste” pentru 170 de copii şi tineri din centrele de plasament din Sibiu!
Donează şi creează o iarnă „De Poveste” pentru 170 de copii şi tineri din centrele de plasament din Sibiu!

Copiii au nevoie nu doar de jucării, de haine şi de dulciuri. Ei au nevoie mai întâi de toate de iubire, de atenţie şi de experienţe care să contribuie la formarea lor.Cu toţii ne dorim să oferim un strop de bucurie în această perioadă a anului. De ce să nu o facem într-un mod cu adevărat important şi de impact?
„Ne dorim ca 170 de copii şi tineri din centrele de plasament din judeţul Sibiu să se bucure de alt fel de cadouri: amintiri de poveste despre distracţie la patinoar şi petreceri prin care să sărbătorească reuşitele din anul acesta alături de prietenii lor, voluntarii asociaţiei. Ajută-ne să le împlinim visurile! Donează şi contribuie la o iarnă „De Poveste" pentru tinerii din centrele de plasament din judeţul Sibiu”, spun reprezentanţii Asociaţiei „De Poveste”.
Costul unei ieşiri la patinoar este de 40 de lei pentru fiecare copil şi include transportul la patinoar, biletul de intrare şi taxa de închiriere patine. Pentru organizarea petrecerilor în afara centrelor de plasament costul este de 60 lei pentru fiecare copil, reprezentând transportul, închirierea locaţiei, pizza, suc şi tort. Donează  pe https://asociatiadepoveste.galantom.ro/donations/add?id_fundraising_page=10751 şi contribuie la îndeplinirea visului unui copil instituţionalizat. (L.S)

 





comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
sevis

ADR CENTRU

Vacanta Eurotrip
espressor
paltinul
info
Licitatie publica

accentmedia