Tribuna
Donaţie pentru preşcolarii şi elevii din Mârşa
Dan FRÂNCU
1861 vizualizari
Donaţie pentru preşcolarii şi elevii din Mârşa

Sala de Festivităţi a Liceului Tehnologic Mîrşa, obiectiv recent reabilitat şi modernizat printr-un proiect cu finanţare guvernamentală, va fi dotată, în scurt timp, şi cu o nouă centrală termică, astfel încât preşcolarii şi elevii ce vor participa la toate activităţile desfăşurate aici să beneficieze de o temperatură ambientală cât mai plăcută. Centrala termică primită de liceul mîrşean a fost donată Primăriei oraşului Avrig de societatea Premium Porc Group, în urma unor demersuri întreprinse de conducerea administrativă a oraşului încă de la debutul sezonului rece, atunci când s-a constatat că vechea centrală existenă la Sala de Festivităţi funcţionează defectuos şi fără randament.

La sfârşitul săptămânii trecute, centrala termică a fost predată, printr-un proces verbal, Liceului Tehnologic Mîrşa, în perioada imediat următoare urmând a fi realizate montarea şi punerea în funcţiune.

„În plus faţă de centrală, sponsorizarea oferită de reprezentanţii societăţii Premium Porc Group constă şi în suma de 10.000 lei, bani ce vor fi folosiţi pentru acoperirea cheltuielilor cu execuţia proiectului şi a instalaţiei de alimentare cu gaz, precum şi pentru alte necesităţi prilejuite de punerea în funcţiune a aparaturii. Vreau să mulţumesc, şi pe această cale, societăţii care ne-a făcut această donaţie”, ne-a declarat primarul oraşului Avrig, Adrian Dumitru David.

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
SEVIS

Eurotrip

koenigfrankstahl

A.D.I. Eco Sibiu
EVENIMENT TV
VISA MEDICA
Licitatie publica

accentmedia