Tribuna
Comunicat de presa
Donaţie importantă pentru Spitalul de Psihiatrie "Dr. Gheorghe Preda"
Laura BUCIU
2600 vizualizari
Donaţie importantă pentru Spitalul  de Psihiatrie

Spitalul  de Psihiatrie a primit o donaţie substanţială din partea Clubului Rotary. Donaţia a fost primită de reprezentanţii spitalului, care spun că este extrem de benefică, ea incluzând, în mare parte, echipamente paramedicale. Valoarea donaţiei depăşeşte suma de 30.000 de euro.
Practic, donaţia a fost oferită de Clubul Rotary Eindhoven Kempenland prin intermediul Clubului Rotary Sibiu, care a pus-o la dispoziţia Spitalului  de Psihiatrie, datorită implicării preşedintelui Clubului Rotary Sibiu Lucian Chirilă şi a foştilor preşedinţi, Costin Tancu şi Andrei Mihu. Este vorba de echipamente paramedicale, dar şi de dulapuri pentru medicamente. S-au primit scaune cu rotile, paturi, saltele, dar şi scaune cu rotile de diverse tipuri.
Totodată, la spital au ajuns şi mese pentru scaune cu rotile şi echipamente sportive pentru persoanele cu dizabilităţi, care vor fi extrem de folositoare pacienţilor cu astfel de deficienţe.
Şi cei mai mici dintre pacienţii spitalului vor beneficia de donaţia Clubului Rotary, aceasta incluzând şi saltele pentru joacă, coşuri pentru un teren de baschet care se va amenaja în cel mai scurt timp, după cum ne-a declarat directorul administrativ Nicolae Marian Frăţilă.
Totodată, conducerea spitalului a subliniat buna colaborare cu membrii Clubului Rotary, cărora ţine să le mulţumească pentru tot sprijinul acordat. Această acţiune face parte dintr-o colaborare de lungă durată dintre spital şi Clubul Rotary, dintre care menţionăm acţiunea „Spe­ranţă prin artă”, donaţii de scaune cu rotile, ali­men­te, precum şi montarea de pardoseli în toate cele trei secţii de copii ale spitalului.comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Festivalul 25 ore de teatru non-stop

Muzeul Astra

SEVIS

Vacanta Eurotrip
info
A.D.I. Eco Sibiu
EVENIMENT TV
Hoghilag erata
Licitatie publica

accentmedia