Tribuna
Donaţie pentru bolnavii de cancer
Donaţie pentru bolnavii de cancer

Secţia de Oncologie a Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Sibiu a primit ieri o donaţie din partea Fundaţiei "Helfende Haende" din Germania. Donaţia constă în citostatice sub formă de soluţii perfuzabile şi tablete, medicamente care ar putea acoperi cura completă a maxim şapte pacienţi.
"Donaţia ajută bolnavii foarte mult. Repetarea acestui gest ar fi foarte bine-venită. Este un sprijin real", a spus Valeria Văleanu, medicul şef al secţiei de Oncologie a Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Sibiu, arătând că valoarea totală a medicamentelor se ridică la aproximativ 22.750 de euro. "Le mulţumesc foarte mult doctorilor pentru buna cooperare", a spus la rândul său Giovanni Andriulo, preşedintele Fundaţiei "Helfende Haende". (A.C.)comentarii
4 comentarii

Este bine, dar este doar o picatura intr-un ocean.
unu
05.08.2011 08:20
Este bine, dar este doar o picatura intr-un ocean.
unu
05.08.2011 08:20
Curva asta de Valeanu iar iasa in fata. Dupa ce ca nu face nimic si nu te baga in seama decat daca e plicu gros, acum face pe ingrijorata de soarta bolnavilor. Nu-i pasa nici cat negru sub ungie. Ar trebuii aruncata in strada pentru cat si-a batut joc si continua sa-si bata de toti bolnavii.
E o ordinara imputita...
iar jigodia de Valeanu?
05.08.2011 11:53
La cat mai multe actiuni filantropice de genul acesta, iar medicilor ar trebui sa le pese mai putin de buzunarul propriu fiindca banii pot disparea si reaparea dar viata unui om odata disparuta nu mai apare niciodata!
Ioana
05.08.2011 17:10
Din aceeasi categorie
Muzeul Brukenthal

Infinity Ink. Photography

Vacanta Eurotrip
info
Publica anunturi
Licitatie publica

accentmedia