Tribuna
Domino lansează sâmbătă "Song for Doina" şi "Ai-ţa"
Andra MARINESCU
1697 vizualizari
Domino lansează sâmbătă
La doar zece luni de la lansare, Domino urcă pe scenă pentru cel de–al optulea concert, cu două piese noi. Evenimentul va avea loc sâmbătă, de la ora 19, când în Piaţa Mică trupa Cargo va cânta şi ea la "Recycling Rock!", un proiect de informare şi conştientizare a populaţiei privind importanţa protejării mediului.
Recent întorşi de la Viena, unde au susţinut un concert la Ambasada României în Republica Austria pentru reprezentanţii comunităţii româneşti din această ţară şi a unor importanţi parteneri aus­trieci ai Ambasadei, mem­brii trupei sibiene Do­mi­no vor cânta la sfârşitul aces­tei săptămâni alături de Cargo, la "Recycling Rock!".

Rock şi folclor

Încă de la debut, formaţia Domino a fost privită ca un proiect îndrăzneţ. Şi-a în­ceput parcursul artistic în ianuarie, tot în Viena, acolo unde  a reprezentat România la Târgul Internaţional de Turism. În urma acestui concert, trupa a urcat pe scena mai multor festivaluri din ţară, cum sunt Peninsula, Padina Fest, Festivalul Internaţional de Film, Colors of Cluj, Huet. Urban şi altele. În repertoriul pe care îl au, membrii trupei combină ţambalul, tobele şi chitara bas, dar şi prezenţa scenică şi felul cum reuşesc să îşi surprindă publicul de fiecare dată. Muzica lor face parte din categoria rockului alternativ şi are influenţe din folclorul românesc. În ceea ce priveşte concertul ce îl vor susţine sâmbătă în Piaţa Mică, playlist-ul lor va include şi două creaţii proprii, "Song for Doina" şi "Ai-ţa", pe care sibienii le vor asculta în pre­mieră. Pe lângă acestea, Romulus Cipa­riu, Valentin Oan­cea şi Sebastian Marco­vici vor prezenta viziunea lor asupra unor piese foarte cu­noscute din portofoliul tra­diţional, cum sunt "Salcâmii", "Dorul" şi "Vinul Ghiur­ghiuliu", dar şi reorchestrări de la Jet, Queens of The Stone şi Muse.

După Domino, Cargo

Concertul Domino face parte din programul "Recycling Rocks!", un proiect iniţiat de Asociaţia Română pentru Re­ciclare şi Primăria Mu­ni­ci­piului Sibiu cu ocazia inau­gu­rării Centrului de co­lec­tare selectivă a deşeurilor electrice şi electronice (DEEE) din Si­biu. Cei care vor să fie prezenţi la distracţie sunt aşteptaţi sâm­­bătă în Piaţa Mică, de la ora 19, când pe scenă, după con­­certul Domino, va urma Cargo.comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Palatul Brukenthal Avrig

Electrica Furnizare

sevis

Q-House

publicare anunturi

Grant pentru capital de lucru TURTHA & SAVOURY SRL

Comunicat_de_Presa_Fagus ROM

Comunicat_de_Presa_ELLIXIRZ BAR

Vacanta Eurotrip
info
Licitatie publica

accentmedia