Tribuna
Doar zece locuri libere la Artboutique V7.
Alexandra CHEŞCU
1409 vizualizari
Doar zece locuri libere la Artboutique V7.

Artizanii talentaţi din judeţul Sibiu care vor să ia parte la ediţia cu numărul şapte a Artboutique mai au la dispoziţie doar zece locuri pe care să le ocupe în cadrul expoziţiei cu vânzare. Ultimele zile ale lunii august adună în Piaţa Mică din Sibiu ultimele "delicatese" de vară, care vor lua forma bijuteriilor, a îmbrăcăminţii pentru zile fierbinţi, a accesoriilor, sticlei pictate, lumânărilor parfumate, agendelor şi jurnalelor construite după chipul şi asemănarea originalităţii fiecărui participant. 
Evenimentul, care se va desfăşura în perioada 20-21 august, în centrul Sibiului, va aduce în faţa sibienilor şi a turiştilor un număr de 50 de participanţi, din mai multe zone ale ţării, până în acest moment fiind ocupate 40 dintre locuri, după cum a arătat Diana Micu, organizatorul expoziţiei. Aşadar, artizanii încrezători în talentul lor, mai au la dispoziţie două săptămâni ca să se înscrie pe cele zece locuri rămase libere, data limită fiind 15 august.

De la Cluj şi Timişoara până la Calafat

Artboutique oglindeşte gustul sibienilor pentru obiectele şi accesoriile "hand made", evenimentul devenind deja un obişnuit al cetăţii. Prima ediţie a manifestării a avut loc în decembrie 2009, Turnul Sfatului fiind şi "gazda" cu numărul unu a expoziţiei. Din iarna lui 2009 şi până în prezent, Artboutique şi-a făcut simţită prezenţa în locaţii cheie ale Sibiului vechi - Casa Albastră, Sala Oglinzilor de la Forumul German, Piaţa Mică - dar şi la Promenada Mall.
Cei 40 de înscrişi în cadrul expoziţiei de luna aceasta, care au trecut de preselecţie şi care se vor prezenta în august în faţa amatorilor de "hand made" vin din Sibiu, Bucureşti, Arad, Timişoara, Mediaş, Cluj, Piteşti, Calafat, Braşov, Argeş, după cum a mai arătat Diana Micu. Organizatorul evenimentului crede că "diferenţa dintre Artboutique şi târgurile din alte oraşe constă în calitatea participanţilor şi a produselor lor, atmosfera relaxată şi relaţiile de prietenie ce se leagă între participanţi, frumuseţea oraşului cu turiştii de rigoare din perioada verii, faptul că ne situăm în centrul ţării".

Loc pentru încă un voluntar

Organizatorii Artboutique mai au nevoie de încă un voluntar pentru a asigura reuşita evenimentului. Tinerii interesaţi să participe la expoziţie în această calitate sunt aşteptaţi să trimită o cerere care să cuprindă numele, prenu­mele şi datele de contact, pe adresa: office@artboutique.org.comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Muzeul Brukenthal

Infinity Ink. Photography

Vacanta Eurotrip
info
Publica anunturi
Licitatie publica

accentmedia