Tribuna
PNL
Din economiile la salarii, Primăria Tălmaciu a achiziţionat o autospecială de intervenţie pentru pompierii civili din oraş
Dan FRÂNCU
1080 vizualizari
Din economiile la salarii, Primăria Tălmaciu a achiziţionat o autospecială de intervenţie pentru pompierii civili din oraş
De câteva zile, Serviciul Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă (SVSU) din cadrul Primăriei oraşului Tălmaciu a intrat în posesia unei performante autospeciale de intervenţie. Autovehiculul va înlocui vechea maşină de intervenţie pentru stingerea incendiilor (fabricată în anul 1988), foarte uzată atât din punct de vedere tehnic cât şi moral.

 

 

Conform informaţiilor furnizate de şeful SVSU Tălmaciu, Petre Drăghescu, autospeciala de pompieri a fost fabricată în anul 2008, este marca Mercedes, poate transporta o echipă completă de intervenţie la incendiu şi deţine un rezervor de 4.000 litri de apă, ceea ce asigură necesarul pentru aproximativ 70 - 80 de minute de intervenţie (cu utilizarea concomitentă a celor două furtune de tip D). Maşina a fost achiziţionată de pe piaţa liberă, cu bani din bugetul local al oraşului.

După achiziţie, primarul oraşului Tălmaciu, Ioan Oancea, a dat publicităţii următoarea declaraţie: "Având în vedere că dacă necazul vine, nu ne întreabă dacă suntem sau nu pregătiţi, noi ne-am luat măsuri de precauţie. Din economiile făcute la salarii şi din alte surse, am reuşit să achiziţionăm o autospecială pentru SVSU. Să ne ajute bunul Dumnezeu să nu fim nevoiţi să o folosim la necazuri! Mulţumesc pentru sprijin Consiliului Local şi aparatului de specialitate al primarului".


comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
DC

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
visa medica
Cartuse toner, unitati cilindru
adi eco
Licitatie publica