Tribuna
Diagnosticată cu tumoare, mama vrea să îşi vadă copilul crescând
Andra MARINESCU
2942 vizualizari
Diagnosticată cu tumoare, mama vrea să îşi vadă copilul crescând
Geanina este mama unei fetiţe de şapte ani pe care nu vrea să o lase singură, pe lume. Din păcate, viaţa ei depinde de bunătatea oamenilor. La cei 31 de ani pe care îi are, se luptă din răsputeri să trăiască, să nu îşi lase copila fără mângâierile-i calde, fără alinturi sau fără poveţe. Pentru a trăi, are nevoie de 60.000 de euro, pentru a-şi face cea de-a treia operaţie, fiind diagnosticată cu tumoare cerebrală malignă.

Până acum, a încercat de două ori să se salveze, dar RMN-ul arată că tumoarea a recidivat. Cea de-a doua operaţie a fost făcută anul acesta, iar Geanina a sperat până în ultima clipă că tumoarea, care apăruse între timp, va fi extirpată de tot. Numai că, la trei luni de la a doua operaţie, pe 8 iulie, un nou RMN arăta că lucrurile nu s-au schimbat. Tumoarea se dezvolta iute în interiorul şi exteriorul creie­rului. Aşa că Geanina are nevoie, acum, de cea de-a treia operaţie, dar nu o poate face fără ajutorul oamenilor cu suflet. "Vestea m-a lovit ca un fulger. M-a lăsat, efectiv, fără reacţie. Cum să mai reacţionez când eu încă port urmele primelor două operaţii şi mi se spune că trebuie să mă operez cât mai urgent ca să îmi salvez viaţa? Îmi doresc să fiu mamă, soţie, prietenă, să mă pot bucura de cuvintele fetiţei mele care îmi spune câtă nevoie are de mine pe această lume, îmi doresc să trăiesc. Sunt momente în care corpul nu mă mai ascultă, când fricile de tot felul îşi fac apariţia şi, totuşi, o forţă mult mai puternică îmi spune să mă ridic şi să lupt. Dumnezeu ne iubeşte, lu­crează prin oameni. Văd acest lucru deoarece foarte multă lume mă încu­rajează şi-mi vine în ajutor", mărturiseşte Geanina Lisenchi, diagnosticată cu tumoare cerebrală gradul 3.

Salvarea Geaninei, în Germania

Geanina nu e singură. Are mulţi prieteni. Unii dintre ei sunt cei de la Asociaţia "Salvează o inimă", care au demarat o campanie naţio­nală pentru strângere de fonduri. Tratamentul şi intervenţia chirurgicală sunt programate în Germania, la Clinica INI din Hannover. Cei care doresc să o ajute pe mama ce vrea cu orice preţ să îşi vadă fetiţa mare pot dona www.salveazaoinima.ro/campaigns/geanina-lisenchi/ sau direct în con­turile bancare ale tinerei mame: RO86BTRLEURCR T0073429701 (Euro) şi RO 88BTRL02401201734297XX (Lei).

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Muzeul Astra

SEVIS

Vacanta Eurotrip
info
A.D.I. Eco Sibiu
EVENIMENT TV
Comunicat Carmangeria Imperial final
Licitatie publica

accentmedia