Tribuna
Sevis
Deputatul de Sibiu Constantin Şovăială: "PSD refuză să vină alături de instituţiile sibienilor!”
Deputatul de Sibiu Constantin Şovăială:
Deputatul PNL de Sibiu Constantin Şovăială susţine într-o postare pe pagina sa de facebook că, în cazul noului spital judeţean, "PSD refuză să vină alături nu de PNL sau FDGR, ci alături de instituţiile sibienilor”.

Şovăială a comentat declaraţia ministrului Sănătăţii, Sorina Pintea, conform căreia a aflat din presă despre construirea noului spital: „...Dacă ministrul nu ştie, nu înseamnă că nu ştie nici Ministerul! Sau a devenit şi Ministerul Sănătăţii o instituţie - vorba cuiva - „unipersonală”?

Doamna ministru poate întreba în instituţia pe care, vremelnic, o conduce ce documente şi în ce scop a transmis Ministerul Sănătăţii Consiliului Judeţean Sibiu. O să afle că este vorba, între altele, despre un studiu tehnic şi că acesta se referă la un nou spital. Studiul tehnic a fost predat pe bază de protocol încheiat între Sibiu şi Ministerul Sănătăţii” - a scris Constantin Şovăială pe pagină sa de socializare.

Parlamentarul liberal mai spune că PSD a rămas la nivel de poveşti în ceea ce priveşte subiectul noului spital: „Consiliul Judeţean Sibiu a întabulat un teren, a prezentat rezultatele studiului de mediu, a iniţiat procedurile pentru realizarea caietelor de sarcini necesare licitaţiilor de întocmire a studiilor de fezabilitate, a încheiat un parteneriat cu Primăria Sibiu, a parcurs etape importante, iar PSD a rămas tot la nivel de poveşti. Pesediştii vor ca spitalul să se construiască în altă parte, pe un teren care nu aparţine Sibiului şi despre care nu există nici măcar un indiciu temeinic că ar putea ajunge al Sibiului. PSD refuză să vină alături nu de PNL sau FDGR, ci alături de instituţiile sibienilor în acest demers şi-şi inventează scuze dintre cele mai penibile pentru asta”.

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
PORTAL MEDICAL

Postare anunturi

venactiv

Vacanta Eurotrip
info
Palatul Brukenthal Avrig
Licitatie publica

accentmedia