Tribuna
Decorațiuni pentru dormitor. Hai să vedem ce se poartă anul acesta!
Decorațiuni pentru dormitor. Hai să vedem ce se poartă anul acesta!

Ştim, dormitorul este acea încăpere intimă, care trebuie să fie dominată de ordinea feng shui pentru a avea un aer optimist.

După ce ai selectat cu multă atenție elementele importante, de mobilier, a venit vremea să acorzi ceva atenție decoraţiunilor şi obiectelor de organizare care te ajuta să ai permanent parte de o încăpere exemplară. Hai să vedem ce decoraţiuni sunt potrivite pentru dormitor şi cum le integrăm pentru a beneficia de ambientul mult dorit!

Oglinzi mici - pentru lumina şi linişte

Oglinzile sunt acele decoraţiuni uşor de integrat în orice încăpere a locuinţei. Totuşi când vine vorba de dormitor, lucrurile sunt puţin delicate. Aici nu îţi doreşti oglinzi ornamente  instrumente care captează lumina şi o reflectă. Specialiştii  în feng shui recomandă integrarea oglinzilor mici în dormitor, sunt potrivite piesele cu rame metalice cu decorațiuni multiple. În acest an se poartă oglinzile ce par a fi soarele strălucitor dar şi cele în formă de copac secular cu frunze transcendente.

Valeţi pentru haine - pentru încăperi perfect organizat

Dacă vrei o încăpere bine organizată, cu siguranţă trebuie să acorzi atenție unor piese mai puțin populare în dormitor: valeţii pentru haine. Cu siguranţă, trebuie să recunoaştem că sunt mai des întâlniți în dressingurile spaţioase, însă soluțiile de organizare eficiente pe care le furnizează nu pot fi trecute cu vederea. Și ție ți se întâmplă să strângi frecvent hainele lăsate în urmă pe fotoliul său pe spătarul scaunului. Integrand valeţi pentru haine în dormitor, tendința de a păstra hainele organizate  va fi mai mare. Selectează piese din lemn natural care contrastează cu nuanțele dominante din dormitor, vei aduce astfel şi o pată de lumină.

Tablouri  - pentru dormitoare cu energii pozitive

Trebuie să recunoaşte, ca de multe ori ne ferim de culori aprinse când vine vorba de dormitorare Şi pe bună dreptate, nu vrem să creăm senzația de boudoir, ci un spațiu de linişte şi odihna bine organizat. Şi totuși,  o pată de culoare bine integrată imprimă încăperii aerul proaspăt şi senzația de relaxare mult dorită. Practic un tablou bine selectat este elementul care îndepărtează sentimentul de banal. 

Aceste trei tipuri de decorațiuni îţi pot transforma dormitorul, însă nu sunt singurele, în magazinele online dedicate poți descoperi o varietate mare de accesorii şi decorațiuni geniale pentru dormitor. 

 

Sursa de imagine:
Photographee.eu / Shutterstock.com

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Cartuse toner, unitati cilindru

Tursib S.A

A.D.I. Eco Sibiu
VISA MEDICA
Sibiu Blues Nights 1st Edition
Licitatie publica

EVENIMENT TV

ACCENT MEDIA