Tribuna
Decizii pentru gestionarea crizei COVID–19, la Avrig
Dan FRÂNCU
1530 vizualizari
Decizii pentru gestionarea crizei COVID–19, la Avrig

În cadrul şedinţei de luni a Comitetului Local pentru Situaţii de Urgenţă Avrig (CLSU Avrig) au fost stabilite o serie de măsuri specifice, ce trebuie puse în practică în contextul actualei pandemii de coronavirus. Astfel, după ce au fost aduse la cunoştinţa tuturor membrilor acestei structuri măsurile şi hotărârile stabilite de administraţia publică centrală referitoare la COVID - 19, au fost luate hotărâri ce vor fi puse în aplicare în raza administrativ - teritorială a oraşului Avrig.

Printre acţiunile stabilite în şedinţa de luni a CLSU Avrig se numără suspendarea, pentru o perioadă nedeterminată, a organizării pieţei volante de mărfuri Avrig (piaţa se desfăşura în dimineaţa fiecărei zile de sâmbătă, pe strada Gării din Avrig), precum şi impunerea unor anumite restricţii de funcţionare pentru Piaţa Agroalimentară Avrig (Poliţia Locală Avrig va suprave­ghea activitatea în acest loc, astfel încât să poată lua toate măsurile necesare pentru a fi evitate aglomerările de persoane).

Tot începând de luni, au fost suspendate activităţile sportive din incinta Sălii de Sport a oraşului Avrig (sala amplasată în curtea Liceului Teoretic "Gheor­ghe Lazăr" Avrig).

Cum este şi normal, este menţinută măsura prin care s-a restricţionat accesul persoanelor în sediul Primăriei oraşului Avrig, adoptată încă de la începutul săptămânii trecute, angajaţii Poliţiei Locale Avrig având atri­buţii de monitorizare şi gestio­nare a acestei situaţii.

CLSU Avrig sfătuieşte populaţia oraşului să evite prezenţa în parcurile şi spaţiile publice din oraş, iar agenţii economici sunt invitaţi să adopte măsurile necesare pentru distanţarea socială a oamenilor şi pentru limitarea, pe cât posibil, a contactului dintre persoane.

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Muzeul Astra

SEVIS

Vacanta Eurotrip
info
A.D.I. Eco Sibiu
EVENIMENT TV
Comunicat Carmangeria Imperial final
Licitatie publica

accentmedia