Tribuna
SEVIS
Debut de an cu record, la Consiliul Local Avrig
Debut de an cu record, la Consiliul Local Avrig

Anul 2016 a debutat cu un nou record la Consiliul Local al oraşului Avrig. Convocat într-o şedinţă de îndată miercuri, în cea de-a doua zi lucrătoare din acest an, legislativul local avrigean a reuşit să „tranşeze” urgent singurul proiect de hotărâre aflat pe ordinea de zi, astfel că întâlnirea aleşilor n-a durat mai mult de 90 de secunde.
La prima şedinţă din acest an a Consiliului Local Avrig au participat 10 din cei 17 consilieri locali, numărul de aleşi fiind suficient pentru a fi întrunit cvorumul stabilit de lege şi pentru a putea fi adoptate hotărâri unde este necesară majoritatea simplă. În afara celor şapte consilieri absenţi (inclusiv viceprimarul Avrigului, Daniel Cermonea), de la întâlnire a lipsit şi edilul şef avrigean, Arnold Günter Klingeis.
Prin Hotărârea nr. 1/2016, adoptată de Consiliul Local Avrig cu prilejul şedinţei de îndată desfăşurată miercurea trecută, s-a aprobat acoperirea definitivă a deficitului secţiunii de dezvoltare din excedentul bugetului local al oraşului pe anul 2015, în sumă de 1.600.408,29 lei. Potrivit prevederilor legale în vigoare, deficitul înregistrat este acoperit din excedentul bugetului local al anului 2015.
Hotărârea nr. 1/2016 a Consiliului Local Avrig a fost adoptată cu votul tuturor consilierilor prezenţi la şedinţă. (D.F.)

 

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Noua ne pasa

publicare anunturi

Somarest

PORTAL MEDICAL

Vacanta Eurotrip
info
Palatul Brukenthal Avrig
Licitatie publica

accentmedia