Tribuna
De la Cornel pentru Crin: "Succes!"
* Ştirbeţ îl felicită pe Antonescu şi îl îndeamnă să se unească pentru o politică de dreapta puternică *
Deputatul PDL, Cornel Ştirbeţ, este din ce în ce mai activ pe blog! După realegerea lui Crin Antonescu în funcţia de preşedinte al PNL, deputatul sibian a făcut o postare pe blogul personal, în care îl felicită pe politicianul care conduce partidul din opoziţie. "Îl felicit pe domnul Crin Antonescu pentru realegerea sa ca preşedinte al PNL. Nu este o surpriză. Este firească şi normală alegerea sa, după bunele rezultate de la prezidenţiale. Îi doresc mult succes şi cred că îl poate avea, dacă reorientează PNL spre dreapta şi renunţă la orgolii şi resentimente", a scris Ştirbeţ pe blogul personal.
Cornel Ştirbeţ nu îi iartă, însă, lui Antonescu faptul că a dus partidul de liberali spre stânga eşichierului politic, mai ales prin susţinerea candidaturii lui Mircea Geoană în turul doi al prezidenţialelor din 2009. !În anul în care a condus PNL, domnul Antonescu, din inerţie sau din alte motive, a continuat şi a dezvoltat înfrăţirea cu PSD. A culminat cu susţinerea candidatului Geoană în turul doi al alegerilor prezidenţiale şi încă nu s-a desprins de retorica anti-Băsescu şi PD-L. Îl îndemn, din nou, să mai reflecteze şi să accepte realitatea politică românească", scrie deputatul.
Deputatul de Sibiu spune, pe blog, că în acest moment, partidul din care face parte - PDL- este dreapta politică din România, lucru pe care PNL nu îl poate împiedica, dar îl poate întări "dacă se alătură susţinerii principiilor şi valorilor sale", scrie Ştirbeţ. "În niciun caz, ideea destructurării PDL şi eliminarea lui de pe eşichierul politic nu poate fi o soluţie de bun simţ. Au mai încercat-o şi alţii, mult mai puternici, cu partide mult mai şubrede şi nu au reuşit. Cred că este o ultima răbufnire necontrolată a domnului Antonescu, continuatoarea campaniei electorale", a mai scris deputatul PDL, care speră ca odată cu realegerea în funcţie, Antonescu va rămâne la ideea pe care a exprimat-o în timpul congresului şi anume aceea că PSD reprezintă principalul adversar politic al PNL pe termen lung. (L. B.)
comentarii
9 comentarii

Inca odata Stirbet nu se dezminte: ramane acelas politruc nesimtit, aidoma "conducatorului "lor turmentat : vesnic pregatit pentru a atata partidele de opozitie unul impotriva celuilalt. SA-TI FIE RUSINE, CORNELE
sibian
09.03.2010 07:55
Cornele lasa-ne!!!!
xxx
09.03.2010 10:04
dute la brutarie cornele si lasane in pace
titi
09.03.2010 10:22
Cornele,tu n-ai rasarit din FSN?Acuma te dai de dreapta tu mare comunist.Ai uitat de unde ai plecat.Pnl nu are nici o treaba cu pdl,ei au alta politica si alta directie.Voi aveti politica de dinainte de 1989.
cabuta
09.03.2010 11:41
Cornel Stirbet are dreptate. Adevaratii liberali se regasesc astazi doar in gruparea liberala din PDL, in vreme ce asa-zisii urmasi ai Bratienilor, nu sunt altceva decat niste corcituri, rezultate din incrucisarea unor jiganii pseudoliberale, cu niste maimutoi pseudosocialisti.
Margineanu
09.03.2010 12:59
pentru cei care au facut armata este cunoscut faptul ca la instructia de front nu exista comanda *la dreapta imprejur*.fiindca PDL-ul este un partid de oportunisti,s-a folosit de o comanda existenta doar la instructia schiorilor,unde nu se executa comanda *la stanga imprejur*. Este exact modul lor de interpretare a Constitutiei Romaniei,adica o fac dupa propriul interes.
alex
09.03.2010 13:20
Tov.Cornel,PD-L este de dreapta cum sunt eu Mitropolitul Ardealului.O fi cu glazura de dreapta,ca sa dea bine pentru fraieri,dar in realitate,la cati tovarasi si pretini sunt in acest partid,mai bine s-ar fi numit PCR-L.Nu-i asa tov.Stirbet ? Ce mai e pe la Loto Prono ? Nu-i asa ca-ti pare rau ca s-a desfiintat B.O.B-ul ? Decat sa mai debitezi prostii ca papagalul,mai bine scrie poezii.Subiecte sunt cu gramada,de ex.: pusca,cureaua,asa beu oamenii buni,miorita de Bucovina si daca-ti pui chestia aia pe care o porti pe umeri si tine loc de dop sa nu te ploua-n gat si care anatomic se numeste cap,vei gasii fel de fel de subiecte.Poti sa le postezi si pe youtube !
d-usa-atlanta
09.03.2010 15:35
Boilor,stiti numai sa l injurati pe Stirbet,care v-a facut mari.Nu numai ca are dreptate,dar daca nu va reveniti dupa prostia cu Iohannis si PSD,probabil ,in curind, n-o sa mai aiba nici cine scrie pe forumuri pentru voi.
PNL ist
09.03.2010 15:53
Pupincurist nenorocit,in afara faptului ca esti prost,mai si semnalizezi.Pe cine a facut Stirbet,mare?..pe voi analfabetii de pdlisti,probabil.
Pt PNList
09.03.2010 17:03
Din aceeasi categorie
Pistele pentru biciclete

Medialcare24

Comunicat de presa

Targul de Craciun

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
visa medica
Cartuse toner, unitati cilindru
Licitatie publica

ACCENT MEDIA