Continental
Tribuna
De ce să îți amenajezi biroul cu canapele moderne?
De ce să îți amenajezi biroul cu canapele moderne?

Nu sunt putini acei oameni care petrec poate mai mult timp la birou decat acasa. De aceea, atunci cand vine vorba de amenajarea biroului trebuie sa iei in calcul, pe langa functionalitatea lui, si aspectele mai placute, cum ar fi prezenta unei canapele, a unui fotoliu comod, a unui colt mai verde sau chiar a unui acvariu. Chiar daca in principal un birou trebuie sa contina cateva rafturi, o masa si un scaun, faptul ca petreci atat de multe ore acolo este posibil sa iti lase senzatia ca ai nevoie de mai mult. 

 

Tipuri de canapele și fotolii office

Primul pas prin care iti poti face din spatiul de lucru unul mai prietenos este sa achizitionezi o canapea. Canapelele moderne pentru birou insa se diferentiaza ca stil fata de cele pe care le achizitionezi pentru sufrageria de acasa.

 

Sursa foto: https://www.idashop.ro/canapea-metalmobil-nomad-824.html

 

  • Acestea vor fi de dimensiuni ceva mai mici, de cele mai multe ori optandu-se pentru canapele de doua locuri.
  • De asemenea, din punct de vedere al nuantei, in general pentru birouri se aleg materiale din culori sobre, uni. Totusi, unii designeri aleg ca intr-un birou pata de culoare sa fie tocmai canapeaua, optand pentru nuante care ies in evidenta, precum rosu sau galben aprins.
  • Deoarece canapeaua din birou nu este folosita la fel de intens ca cea de acasa, pentru aceasta se poate opta pentru un material mai pretentios. Cu toate acestea, materialul preferat pentru birouri va ramane pielea, atat pentru canapele cat si pentru fotoliile office de lux. 

 

Cum alegi canapeaua modernă potrivită biroului tău?

Pentru ca aceasta sa se incadreze armonios in biroul tau, sunt cateva aspecte pe care trebuie sa le ai in vedere inainte de a-ti cumpara canapeaua pentru birou.

 

Sursa foto: https://www.idashop.ro/scaun-andreu-world-alya-bu1521.html

 

  • Aspectul general al intregului birou. Daca in ceea ce priveste scaunele, biroul, corpurile de iluminat ai optat pentru un aspect minimalistic sau din contra, conservator, atunci si modelul fotoliilor sau al canapelelor moderne pentru birou trebuie sa se potriveasca in peisaj.
  • Daca ai mobilier inchis la culoare, canapeaua trebuie sa se potriveasca din punct de vedere cromatic cu restul obiectelor. Sau din contra, daca vrei o pata de culoare poti alege pentru o nuanta complementara.
  • Acelasi sfat ramane valabil si in ceea ce priveste materialul din care este confectionata canapeaua. Daca toate scaunele sunt din piele, in acest caz ideal este ca si canapeaua sa fie tot din piele.

 

Beneficiile folosirii de canapele office de lux

Fiind o piesa de mobilier mare, canapeaua tinde sa atraga primele priviri ale celor care intra in incapere. De aceea, acesta trebuie sa fie de cea mai buna calitate. Cu atat mai mult cu cat stii ca iti stabilesti intalnirile in birou, este bine sa achizitionezi un mobilier de lux pentru birou. Acea prima impresie pe care i-o lasi interlocutorului va fi formata atat din tinuta ta si modul in care te comporti, cat si din felul in care iti arata spatiul de lucru. Un birou ordonat si aranjat va transmite despre tine ca esti un om serios si atent la detalii.

  • Mai mult, o canapea office de lux poate conta enorm atunci cand, dupa o zi solicitanta, poti simti nevoia de a te intinde pret de cateva minute. Poate chiar un somn scurt este ceea ce ai nevoie pentru a-ti reincarca bateriile. In acest caz, o canapea si putina liniste este tot ce ai nevoie pentru a te odihni putin.

Dupa cum observi, prezenta unei canapele in birou are numai avantaje, oferind incaperii atmosfera calduroasa de care are nevoie. Cu atat mai mult cu cat modelul respectiv se incadreaza in categoria canapelelor de lux pentru birou, aceasta poate avea un cuvant important de spus in ceea ce priveste buna impresie pe care si-o formeaza cei care iti calca pragul biroului.


comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Luna arborilor

Vacanta Eurotrip
espressor
paltinul
info
Apa Canal
Licitatie publica

accentmedia