Tribuna
De ce cerceii se aleg după forma feței? Iată ce ar trebui să îți cumperi
De ce cerceii se aleg după forma feței? Iată ce ar trebui să îți cumperi

Cerceii au un rol destul de definitoriu asupra aspectului nostru fizic pentru că, dacă sunt aleși cum trebuie, reușesc să ne schimbe înfățișarea. Și pentru aceste accesorii există un set de „reguli” prin care ar trebui aleși, pe lângă design. Ideea este să ne înfrumusețeze și să adauge un plus de culoare și personalitate ținutelor noastre de zi cu zi.

Orice pereche de cercei se alege conform acelorași criterii, însă la un model de cercei din aur trebuie să fii atent și la alte aspecte, cum ar fi dacă metalul este veritabil, cum este lucrat și dacă pietrele prețioase (dacă au) sunt, de asemenea, autentice.

În general, cerceii se aleg ținând cont de forma feței, așa că în continuarea articolului îți vom oferi mai multe detalii

Pentru început, ar trebui să îți dai seama de forma feței tale. Poți face acest lucru într-un mod foarte simplu: îți prinzi părul într-o coadă, astfel încât să ai fața liberă, și cu un ruj sau un creion începi să îți trasezi conturul. Te sfătuim să alegi o culoare mai stridentă ca să poți vedea foarte bine conturul.

Dacă ai fața rotundă, atunci cel mai bine îți va sta cu o pereche de cercei lungi. Pentru că ai pomeții lați, maxilarul și fruntea mai înguste, vei avea nevoie de un efect de alungire pe care îl poți obține cu cercei mari și lungi. Evită pe cât posibil cerceii mici sau pe cei în formă de perlă. Unei fețe ovale i se vor potrivi perfect orice cercei, așa că te poți considera norocoasă dacă te încadrezi în această categorie.

Persoanele care au fața triunghiulară vor trebui să își îndrepte atenția către o pereche de cercei din aur subțiri și lungi. Toate trăsăturile sunt unghiulare și înguste, iar maxilarul este larg, așa că vei avea nevoie de cercei care să nu lărgească și mai tare maxilarul. În cazul fețelor pătrate, proporțiile de la maxilar la pomeți și de la pomeți la frunte sunt cam aceleași, nu se îngustează aproape deloc. Din acest motiv, cea mai potrivită pereche de cercei este una rotundă. Îți recomandăm, în special, cerceii supradimensionati, care reușesc să distragă atenția de la proporțiile feței și să îi „ajusteze” puțin unghiurile.

În continuare, vom vorbi despre cerceii care stau fixați pe lobul urechii și îți vom spune că sunt potriviți pentru persoanele cu fața lungă. Dacă te regăsești în această categorie, evită în special cerceii lungi, care nu vor face decât să adauge și mai multă lungime feței. Poți să alegi și cercei foarte mari ca volum, astfel încât să adaugi puțină lățime feței. Fața în formă de diamant merge mână în mână cu o pereche de cercei lați. Pomeții sunt mai lați, iar bărbia și fruntea sunt înguste, așa că nu ai nevoie de cercei lungi.

În ultimul rând, vom vorbi despre ce model de cercei este potrivit pentru persoanele care au fața în formă de inimă. Aici avem pomeți mai înguști decât fruntea și o bărbie îngustă, așa că vei avea nevoie de mai mult volum în partea de jos a feței. Poți alege o pereche de cercei în formă de lacrimă ori un model curbat și puțin mai lung, ca să îți echilibrezi proporțiile feței.

B&B Shop îți pune la dispoziție un catalog generos de bijuterii din aur pe care le poți comanda online. Cercei, inele, coliere, butoni, brățări și multe alte accesorii care să îți completeze ținutele și personalitatea.

 

 

Sursă foto: freepik.com

 
comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Cartuse toner, unitati cilindru

Medialcare24

A.D.I. Eco Sibiu
VISA MEDICA
Licitatie publica

EVENIMENT TV

ACCENT MEDIA