Tribuna
PNL
Daruri teatrale
Daruri teatrale
*Echipa Teatrului Naţional "Radu Stanca" are tolba plină cu cadouri în întâmpinarea Crăciunului, iar cadourile vin sub formă de spectacole la sediul teatrului, în cafenele şi în Piaţa Mare *
Luna decembrie se arată a fi una aglomerată pentru Teatrul Naţional "Radu Stanca", aşa că înainte de pauza de sărbători, actorii sibieni ne momesc cu peste 20 de spectacole, în diferite spaţii.

În Piaţa Mare şi în cafenele

Piaţa Mare şi cafenelele Sibiului fac casă bună cu teatrul în această lună, aşa că multe dintre spectacolele marca "Radu Stanca" se vor desfăşura în spaţii neconvenţionale. Startul se dă sâmbătă: la ora 16, în Piaţa Mare, absolvenţii specializării Actorie a Universităţii "Lucian Blaga" vor susţine un atelier sub genericul "Darul Sfântului Nicolae".
Şi tot de ateliere teatrale dedicate sărbătorilor de iarnă vom avea parte în 10 decembrie la Librăria Humanitas şi în 17 decembrie, la Kultur Cafe. Seria atelierelor din acest an se încheie în Piaţa Mare în 23 decembrie: la ora 16 ne vom convinge alături de cei mici că "Moş Crăciun există".

Premiera din decembrie

Faust, O noapte furtunoasă, Pescăruşul, Omul care a văzut moartea, Kaspar, Clişee - toate intră în oferta lunii decembrie la Teatrul Naţional "Radu Stanca", iar aceste spectacole se vor juca pe scena teatrului sau la Casa de Cultură a Sindicatelor.
Din tolba lui decembrie se mai iveşte şi o premieră. Aceasta va avea loc la Secţia germană a teatrului şi este programată pentru 17 decembrie. Ultima premieră a anului ne duce în lumea comediilor lui William Shakespeare prin "Visul unei nopţi de vară". Comedia este axată pe aventurile a patru iubiţi din Atena şi a unui grup de actori amatori. Regia spectacolului este semnată de Luisa Brandsdorfer, iar scenografia - de Borbala Kiss.

Programul săptămânii la Teatrul Naţional "Radu Stanca"
* miercuri şi joi, 4 decembrie, ora 18, la Hala Balanţa - Faust
* vineri, ora 14, în Tramvaiul Sibiu- Răşinari - Un tramvai numit Popescu
*sâmbătă, ora 16, Piaţa Mare- Darul Sfântului Nicolae
* sâmbătă şi duminică, ora 19, la Teatrul Radu Stanca- Pescăruşul
comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Food will win de war

Publica anunturi

Palatul Brukenthal Avrig

management dirigentie inofrmare

Vacanta Eurotrip
info
Licitatie publica

accentmedia