Tribuna
PNL
Daniel Thellmann va fi înmormântat duminică
Vasile ANTIPA
3506 vizualizari
Corpul neînsufleţit al edilului şef al Mediaşului va ajunge joi la Mediaş. Slujba de înmormântare va fi oficiată de de Înalt Prea Sfinţia Sa Mitropolitul Ardealului, Laurenţiu Streza şi Preot Protopop, Reinhard Guib, Episcop Vicar al Bisericii Evanghelice alături de un sobor de preoţi.
Trupul neînsufleţit al celui care a fost primarul Daniel Thellmann va ajunge în Mediaş în cursul zilei de joi, între orele 18-20 şi va fi depus la Primăria Municipiului Mediaş. Toţi cei care l-au cunoscut, l-au iubit şi apreciat sunt aşteptaţi să aducă un ultim omagiu edilului şef al municipiului Medias începând de joi seara până duminică. În zilele de joi şi vineri va avea loc priveghiul, iar slujba de Sărăcustă va avea loc sâmbătă începând de la ora 18.30. Ceremonia de înmormântare va începe duminică la ora 14 şi va avea loc la sediul Primăriei Municipiului Mediaş. Slujba de înmormântare va fi oficiată de Înalt Prea Sfinţia Sa Mitropolitul Ardealului, Laurenţiu Streza şi Preot Protopop, Reinhard Guib, Episcop Vicar al Bisericii Evanghelice alături de un sobor de preoţi. Cortegiul funerar se va deplasa pe traseul Primăria Municipiului Mediaş şi străzile Mihai Eminescu-Carpaţi-Nucului-1 Decembrie-Academician Moraru-Johannes Honterus-Piaţa Enescu-străzile I. Ghe. Duca-Cloşca-Hermann Oberth-Sibiului-Calafat-Blajului-Iacob Pisso, din nou strada Sibiului, strada Axente Sever şi strada Păcii. Convoiul funerar se va opri la Cimitirul Evanghelic unde va fi oficiată slujba de înhumare în jurul orei 16.30.
Daniel Thellmann s-a născut la 1 martie 1960, a fost căsătorit şi a avut două fete. A absolvit Facultatea de Inginerie din Braşov şi Facultatea de Drept „Simion Bărnuţiu“, specializarea Ştiinţe Politice din Sibiu. A intrat în administraţia publică în anul 2000, ocupând funcţia de consilier judeţean. Sobru, impunător, mereu aproape de oameni, Daniel Thellmann a condus destinele Mediaşului timp de cinci ani lăsând asupra Mediaşului amprenta personalităţii sale puternice. Daniel Thellmann va rămâne permanent în inimile medieşenilor pentru că s-a dedicat trup şi suflet acestui oraş pe care l-a iubit atât de mult şi pentru care mai avea încă o mulţime de proiecte.
Dumnezeu să-l ierte!
comentarii
2 comentarii

Prin slujirea Mitropolitul Ardealului, Laurenţiu Streza alaturi de Preot Protopop, Reinhard Guib, Episcop Vicar al Bisericii Evanghelice se incalca Canoanele in vigoare randuite sub insuflarea Duhului Sfant de catre Sfintii Parinti ai Bisericii Ortodoxe care interzic slujirea ortodocsilor cu ereticii(eretic este cel care are o parere/intelegere proprie despre Dumnezeu, parere care nu este conforma cu Adevarul Revelat). Aceasta fapta se canoniseste in cazul slujitorilor bisericii cu caterisirea(depunerea din treapta a episcopului sau scoaterea din slujirea bisericii a preotului). Dumnezeu va judeca!
Adrian
03.10.2009 11:50
Adevarat ai grait adrian. Este o fapta grava ce s-a savarsit, fapta ce se adauga peste alte fapte grave de abatere de la canoanele Bisericii Ortodoxe. In ultimul secol, in BOR s-au incalcat frecvent canoanele facandu-l pe crestinul simplu sa nu mai constientizeze importanta mantuirii in adevarul de credinta, promovandu-se o pace si o dragoste lipsita de adevarul de credinta. Fiecare dintre noi ne intrebam ce sa facem. Singurul lucru pe care il putem face este sa ne impotrivim acestor incalcari grave ale canoanelor Bisericii Ortodoxe si sa cautam mantuirea in Biserica lui Hristos. Biserica lui Hristos este una singura si anume Biserica Ortodoxa Drept Slavitoare pastratoare a randuielilor Sfintilor Parinti si ale Sinoadelor Ecumenice si Locale din toate timpurile si din toate locurile.

Cel ce doreste sa se mantuiasca pleaca in cautarea Adevarului. Iar Adevarul este in Biserica Ortodoxa care nu incalca hotararile si canoanele instituite de Sfintii Perintii, insuflati fiind de Sf Duh.

Doamne ajuta!
Nailui
04.10.2009 20:49
Din aceeasi categorie
Food will win de war

Publica anunturi

Palatul Brukenthal Avrig

management dirigentie inofrmare

Vacanta Eurotrip
info
Licitatie publica

accentmedia