Tribuna
PNL
Cutia aţi mâzgălit-o. Dar cu cablul ce-aţi avut?
Cutia aţi mâzgălit-o. Dar cu cablul ce-aţi avut?

Totdeauna ai un gust amar când vezi că, la Sibiu (nu ne interesează ce e la Videle, Roşiori, Botoşani, Huşi sau Topraisar, nici ce e la Berlin, Hamburg Edinburgh sau Marsilia, noi locuim în Sibiu, aici plătim taxe şi impozite) validalizarea e la ea acasă. Mai aşes în locurile unde, teoretic, vii să te relaxezi şi să mai schimbi peisajul cu altceva. Este, de foaaaarte multă vreme, cazul parcului Sub Arini, devenit, prin grija unora şi lipsa de grijă a altora, un fel de expoziţie permanentă de mâzgăleli pe orice, de la "Cupolă" la ultimul stâlp de iluminat sau indicator, poligon de sărit cu bicicleta, loc de hămăceală, sală de mese pentru homeleşi, pistă de curse pentru unii biciclişti, şi pubelă de gunoi cu iarbă şi copaci. Iar dacă unii au impresia că doar ni se pare, că avem treabă neapărat sau că suntem "decât" chitiţi pe anumite generaţii de aşa-zişi rebeli fără cauză, dar cu efecte nocive, iată că nu e aşa.

Am primit recent, via email, două fotografii de la un cititor, plus explicaţia: "Tocmai am trecut prin parc, pe podul de peste pârâu. Acolo s-au instalat niște reflectoare noi cu LED de ceva vreme. Pe lângă faptul că sunt mâzgălite deja cu tot felul de înscrisuri, unul dintre ele a fost vandalizat, adică i-a fost smuls cablul de alimentare cu curent. Presupun că prin firele rămase mai circulă încă curent. Este şi un potențial de electrocutare. Va atașez pozele facute, dacă spațiul va permite poate le publicaţi".

 

Da, spaţiul ne permite le publicăm. Nu ştim însă dacă publicarea va aduce şi ceva măsuri. Poliţie locală nu am prea văzut prin sectorul acela, dar poate aşa, aflând "de la gazetă" că un cablu e cam de capul lui, cineva va veni să remedieze situaţia. Da, e plin de indicatoare prin zonă că e supraveghere video, dar cine are garanţia că îi pasă cuiva de aşa ceva? Doar Summitul a trecut...


comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Food will win de war

Publica anunturi

Palatul Brukenthal Avrig

management dirigentie inofrmare

Vacanta Eurotrip
info
Licitatie publica

accentmedia