Tribuna
Curăţenia generală de toamnă, la Avrig
Dan FRÂNCU
654 vizualizari
Curăţenia generală de toamnă, la Avrig

 

Ediţia de toamnă - 2022 a campaniei "Îm­preună facem Avrigul curat" este progra­mată pentru ziua de sămbătă, 8 octombrie, înce­pând cu ora 8 şi se va desfăşura conco­mitent în toate localităţile aparţinătoare oraşului Avrig.

Având în vedere experienţa şi rezultatele acumulate după acţiunile similare organizate până acum, organizatorii şi coordonatorii acţiunii au identificat deja zonele vulnerabile, astfel că în cadrul activităţii din 8 octombrie se va acţiona ţintit, cu mai multe echipe de voluntari.

"Dă-ne de veste dacă vrei să te alături voluntarilor care şi-au anunţat deja prezenţa la acţiunea de ecologizare şi te vom pune în legătură cu un coordonator de zonă. Împreună, facem Avrigul curat! Pentru informaţii şi înscrieri puteţi suna la numărul de telefon 0748 871 850", informează organizatorii pe pagina de socializare a evenimentului..

În Avrig, la acţiunea "Împreună facem Avrigul curat" din 8 octombrie se vor aduna gunoaiele de pe malurile râului Avrig, în zona din apropierea fostei groape de gunoi a oraşului, în Zona Turistică Valea Avrigului (de la târgul de animale până la primul punct de colectare deşeuri reciclabile şi menajere), pe strada Râului (grădinile fără construcţii), zonele ACH şi Dutină. La Săcădate se va acţiona pentru strângerea gunoaielor depozitate ilegal pe marginile drumurilor ce duc către Glâmboaca şi Bradu, la ieşirea din sat spre Nucet şi pe malurile celor două pârâuri, la Săcădate sunt vizate zonele dintre sat şi balastieră, Cărămizi, în spatele staţiei de carburanţi şi ieşirile din sat spre Caşolţ şi Sibiu. Zonele din Mârşa considerate cele mai vulnerabile şi unde vor acţiona voluntarii participanţi la campanie, sunt halta CFR Mârşa şi drumul spre barajul peste Olt, malurile pârâului ce trece prin localitate (de la fosta fabrică de alcool până la calea ferată), precum şi zona grădinilor. La Glâm­boaca, se va acţiona pentru strângerea gunoaielor de pe partea stângă a drumului către Săcădate şi la ieşirea din sat către Colun.

"Împreună facem Avrigul curat" este o campanie organizată de Primăria oraşului Avrig.                                         


comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Cartuse toner, unitati cilindru

Transportul Public Sibiu

Comunicat de presa

Comunicat de presa

A.D.I. Eco Sibiu
VISA MEDICA
Tursib S.A
Sibiu Blues Nights 1st Edition
Licitatie publica

EVENIMENT TV

ACCENT MEDIA