Tribuna
Comunicat de presa
Cuplurile de aur si argint din Copșa Mică, sărbătorite de 1 Decembrie
Vasile ANTIPA
1132 vizualizari
Cuplurile de aur si argint din Copșa Mică, sărbătorite de 1 Decembrie

Ziua Națională a României a fost una deosebită pentru nouă cupluri care au aniversat nunta de aur și de argint, la Copla Mică. Primăria din oraș și Serviciul Public Comunitar Local de Evidenţă a Persoanelor au sărbătorit anul acesta Ziua Națională a României şi prin cea de-a XV-a ediţie a Nunţii de Aur şi de Argint.

La sărbătorirea a 50, respectiv 25 ani de la căsătorie, cinci cupluri „de aur” şi patru cupluri „de argint”, alături de naşi, rude și prieteni și-au reînnoit jurămintele de căsnicie în faţa ofiţerului de stare civilă.

"Evenimentul a fost deschis, la ora 12.30 de către primarul orașului, Daniel Tudor Mihalache, care în discursul său i-a felicitat pe cei prezenţi pentru împlinirea a 50 respectiv 25 de ani de viaţă familială, devenind astfel un exemplu pentru tinerele familii ale oraşului Copșa Mică.

A urmat slujba religioasă, oficiată de preoții locali şi bineînţeles ceremonia de cununie civilă, unde toate cele 9 cupluri au răspuns încă o dată „DA” în faţa ofiţerului de stare civilă. Cuplurile prezente și invitații acestora, în cadrul unui mic dineu, au închinat un pahar de şampanie şi au servit câte o felie de tort, alături de invitaţi şi gazde, care le-au urat în continuare Casă de Piatră şi La Mulţi Ani.

Cuplurilor sărbătorite li s-au înmânat, conform tradiției, și anul acesta medalioane personalizate gravate, sticle de șampanie și o poză înrămată a cuplului la această aniversare", se arată într-uncomunicat de presă al Primăriei Copșa Mică.

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Festivalul 25 ore de teatru non-stop

Muzeul Astra

SEVIS

Vacanta Eurotrip
info
A.D.I. Eco Sibiu
EVENIMENT TV
Hoghilag erata
Licitatie publica

accentmedia