FITS 2024
Tribuna
Cunoști bine limba engleză? Descoperă joburile care îți pot aduce un venit stabil și un program flexibil de lucru fără să ai nevoie de studii superioare
Cunoști bine limba engleză? Descoperă joburile care îți pot aduce un venit stabil și un program flexibil de lucru fără să ai nevoie de studii superioare

În zilele noastre, oportunitățile tot mai variate de pe piața muncii, cât și evoluția crescândă a modelului hibrid de lucru, a condus la dorința de a ne construi o carieră bine plătită într-un cadru flexibil. Cunoașterea unei limbi străine, în special engleza, ne oferă o deschidere mai mare către alte locuri de muncă ce ne pot oferi stabilitatea financiară mult dorită. Dacă și tu te-ai gândit să te reorientezi în carieră, iar nivelul tău de limba engleză este cel puțin mediu, atunci ai toate șansele de reușită!

 

 

Iată TOP 3 JOBURI bine plătite cu program de lucru flexibil pentru care studiile în domeniu nu sunt obligatorii


 

  1. Agent de vânzări

 

Dacă ești o persoană cu spirit de observație, abilități excelente de comunicare, organizată și orientată către nevoile consumatorului, atunci poziția de agent de vânzări poate fi alegerea perfectă pentru tine. Deși studiile în domeniul marketingului sau al managementului îți pot aduce un avantaj substanțial, multe companii recrutează agenți de vânzări și îi pregătește de la 0. Absolvirea unui liceu cu profil economic îți va spori șansele de angajare, iar la nevoie te poți interesa de un curs specializat în vânzări care să-ți ofere calificările necesare fără să urmezi cei 3-4 ani de studii. Dacă aspiri la o poziție de conducere, însă, este recomandat să îți finalizezi studiile în paralel. Cunoașterea unei limbi străine te va ajuta să colaborezi cu clienți străini, lucru care îți va oferi un plus față de ceilalți agenți de pe piață.

 

  1. Model de videochat

 

Fie că ai nevoie de un bonus financiar pe o perioadă limitată sau pur și simplu vrei să urmezi o carieră în industria bănoasă a videochatului, viața de model îți va aduce stabilitatea mult visată într-un timp scurt. Flexibilitatea, atmosfera prietenoasă și glamul specific sunt câteva dintre motivele pentru care multe femei caută sau se interesează de locuri de muncă în videochat unde îți trebuie diploma de liceu, un aspect îngrijit, seriozitate, motivație și un nivel mediu de limba engleză. Află mai multe despre acest job și părerile modelelor cu experiență accesând Models4models.ro, un studio de videochat legal care-ți va răspunde la toate curiozitățile și te va îndruma pas cu pas dacă te hotărăști să urmezi o carieră în domeniu.


 

  1. Tutore online

 

Ești o bună cunoscătoare a limbii engleze și deții un certificat Cambridge, TOEFL sau IELTS? Atunci nu ai de ce să nu împărtășești cunoștințele tale cu cei dornici să învețe sau să se perfecționeze! Există o multitudine de platforme unde poți încărca sau poți preda cursuri de limba engleză, totul exclusiv online. Este un part-time binevenit pentru persoanele care vor un mic bonus lunar pe lângă salariul de bază, însă dacă îți promovezi suficient de bine cursurile ai putea să-ți procuri strictul necesar doar pe baza acestui job. Aici este nevoie de cunoștințe mai avansate de engleză, însă poți preda și celor mici până îți perfecționezi aptitudinile. Dacă ai și unul dintre certificatele enumerate mai sus, poți face pregătire strict pe materia necesară pentru a trece examenele.


 

Este timpul pentru o schimbare binemeritată! Orientează-te către o carieră flexibilă care să-ți satisfacă nevoile financiare: nu ai nevoie decât de curaj și perseverență.


 

Sursa foto: Pexels.com

 

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
EVENIMENT TV
VISA MEDICA
visa medica
adi eco
Licitatie publica