Tribuna
Cumpărături pentru plajă, la Finanţe
Andra MARINESCU
1657 vizualizari
Cumpărături pentru plajă, la Finanţe
Aproape 50.000 de lei au atins încasările din comercializarea bunurilor confiscate, prin magazinul propriu al Administraţiei Judeţene a Finanţelor Publice Sibiu, în 2014. De aici, sibienii pot cumpăra de la articole de îmbrăcăminte şi încălţăminte, la feţe de masă şi alte produse de uz casnic, dar şi articole pentru plajă, la preţuri accesibile.

De obicei, la Finanţe mergi să îţi plăteşti dările, un lucru care nu provoacă tocmai plăcere nimănui. Însă, acum îţi poţi face drum şi pentru altceva.
De pildă, să îţi faci cumpărăturile pentru un weekend pe litoral sau o zi la ştrand. Magazinul de la Finanţe oferă o gamă largă de produse, printre care se găsesc şi articole pentru plajă. În plus, aici veţi găsi şi haine, sandale,
accesorii, cărucioare, genţi de voiaj şi jucării. Magazinul comercializează bunurile confiscate şi intrate potrivit legii în proprietatea statului, iar de la începutul acestui an vânzările au ajuns la 49.600 de lei, dintre care 33.600 de lei reprezintă încasările din lunile iunie şi iulie. "Marfa în stoc la data de azi (n. r. ieri) este în valoare de 942.000 de lei, confiscată în valoare de 99% numai de Direcţia Regională Antifraudă 7 Sibiu", a spus Anca Şandru, consilier al AJFP Sibiu.
 
Pregătiri pentru zile cu soare

Cât despre preţurile produselor, ele sunt accesibile, multe fiind similare celor de pe piaţă sau chiar mai mici decât acestea. De pildă, un aparat de tuns costă 28 de lei, o pereche de blugi 35 de lei, o bluză de trening 30 de lei, un filtru 21 de lei, o jucărie un leu, o sticlă de vin 15 lei şi o undiţă 15 lei. La Finanţe, vă puteţi pregăti şi pentru litoral sau pentru Ocna Sibiului. Un
costum de baie este 25 de lei, o pălărie 20 de lei şi un colac 20 de lei.
Administraţia Judeţeană a Finanţelor Publice Sibiu, prin Compartimentul de Valorificare Bunuri, a adus spre vânzare şi produse perisabile, care valorează 1.434.000 lei, confiscate de Direcţia Regională Antifraudă 7 Sibiu.
Magazinul este situat pe Calea Dumbrăvii nr. 17 şi este deschis între orele 9-16, de luni până joi, şi între 9-13, vineri. Lista cu toate produsele o puteţi găsi pe www.finantesibiu.ro.


comentarii
2 comentarii

Daca acele produse sunt confiscate, pretul lor ar trebui sa fie sub pretul pietei. In alte judete asa se procedeaza..
....
14.08.2014 11:17
Sa confiscam totul si sa vindem totul
abc
14.08.2014 14:06
Din aceeasi categorie
Muzeul Brukenthal

Infinity Ink. Photography

Vacanta Eurotrip
info
Publica anunturi
Licitatie publica

accentmedia