Tribuna
Cum vor fi cheltuiţi banii din bugetul local în 2022, la Avrig
Cum vor fi cheltuiţi banii din bugetul local în 2022, la Avrig

Procesul de adoptare a bugetului local pentru anul 2022 al oraşului Avrig a ajuns în punctul în care este supus dezbaterii publice. Proiectul documentului este deja postat pe pagina de internet a Primăriei oraşului Avrig sau poate fi consultat şi la sediul instituţiei .
Până în luna februarie, când va fi supus aprobării Consiliului Local Avrig, bugetul local pentru anul 2022 poate fi studiat şi dezbătut de orice persoană interesată, documentul fiind deja dat publicităţii. În cazul în care se doreşte, proiectul de hotărâre privind aprobarea bugetului local pentru anul 2022 poate fi obţinut în copie, pe baza unei cereri depuse la Centrul de Informare pentru Cetăţeni şi Relaţii Publice (Registratură), sau prin solicitare transmisă pe adresa de poştă electronică office@primaria-avrig.ro.
Persoanele fizice şi reprezentanţii persoanelor juridice pot face propuneri ori îşi pot exprima sugestii sau opinii, cu valoare de recomandare, privind proiectul de buget supus consultării publice, pe care le pot  transmite Primăriei oraşului Avrig până la data de
2 februarie 2022. Toate solicitările, propunerile şi recomandările referitoare la acest proiect trebuie să poarte menţiunea "Propuneri privind aprobarea bugetului local al oraşului Avrig pe anul 2022" şi pot fi trimise ca mesaj în format electronic (prin poştă electronică), la adresa office@primaria-avrig.ro, prin serviciul poştal clasic, la adresa: str. Gheorghe Lazăr, nr. 10, Avrig, jud. Sibiu sau direct, la sediul Primăriei oraşului Avrig (Centrul de Informare pentru Cetăţeni şi Relaţii Publice).
În conformitate cu prevederile legislaţiei în vigoare, responsabilii Primăriei oraşului Avrig informează că propunerile transmise vor fi publicate pe pagina de internet a instituţiei, la adresa: https://primaria-avrig.ro/.../registrul-pentru.../.
"Nepreluarea recomandărilor formulate şi înaintate în scris, va fi justificată în scris. Pentru cei interesaţi, există şi posibilitatea organizării unei întâlniri în care să se dezbată public un proiect de hotărâre, în cazul în care acest lucru este cerut în scris de către o asociaţie legal constituită sau de către o altă autoritate publică, până la data de 2 februarie 2022", ne mai informează Primăria Avrig. (D.F.)

 

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
SEVIS

Compa

Clinica Saneos

A.D.I. Eco Sibiu
VISA MEDICA
Licitatie publica

EVENIMENT TV

ACCENT MEDIA