Tribuna
Cum să te încalți elegant, comod, cu 70% mai ieftin
Cum să te încalți elegant, comod, cu 70% mai ieftin

Se spune că atunci când vrei să cunoşti mai bine un om te uiţi cu ce e încălţat. Studiile au constatat, de-a lungul timpului că, atunci când fac cunoştinţă cu cineva, mulţi oameni îl analizează pe cel din faţa lor, de jos în sus, astfel că prima impresie, decisivă, poate fi influenţată de încălţămintea acestuia.

Fireşte, alegerea ghetelor, bocancilor, cizmelor şi pantofilor este legată de modă, de anumite tendințe. Astfel, există destule situații în care ești pus în fața unui compromis, renunțând la confort, în favoarea esteticului sau invers.

Totuși, majoritatea acordă o importanță deosebită și comodității atunci când ne alegem încălțămintea. Și, totuși, cu un efort minim, poți găsi variante care să împace ambele cerințe, estetice și de confort.

Iar când spunem efort minim, ne gândim inclusiv la cumpărăturile pe care le poți face de pe platformele de vânzări online. De exemplu, site-ul Fashiondays este unul dintre cele mai apreciate magazine virtuale, oferind o gamă diversificată de modele de încălțăminte, aparținând unor branduri cunoscute și, foarte important, un raport preț-calitate corect.

 

Reduceri mari în această perioadă a anului

Dacă urmărești să îți mărești colectia de bocanci pentru barbati, acum este perioada potrivita din an sa faci o achizitie. Pentru un eveniment aparte, pentru o ieșire într-un mediu mai elegant sau o zi la birou, bărbații pot alege dintr-o mulțime de modele de pantofi barbati în culori variate și texturi diverse. Urmează perioada reducerilor în toate magazinele fizice, dar și în mediul online se pot găsi oferte foarte bune. Poți o pereche de calitate de pantofi de piele sintetică chiar și la 60 de lei.

Și la capitolul "Cizme", clienții au o gamă variată de produse. Doamnele pot alege între modele peste genunchi, foarte la modă în acest moment, sau cizme până la genunchi. Prețurile pentru o pereche de cizme din piele ecologică pot porni și de la 80 de lei. Doamnele pot profita de perioada reducerilor pentru a-și cumpăra încălțăminte de iarnă la prețuri imbatabile.

 

Spune-mi cu ce te încalți, ca să îți spun cât de ușor vei merge!

Pentru perioada iernii, o pereche de ghete impermeabile, comode și potrivite pentru drumeții este ideală. Aceasta se va încadra chiar și în peisajul urban, mai ales dacă vor exista perioade cu lapoviță sau ninsoare.

Bărbații pot alege chiar și perechi de pantofi sport, însă este recomandat ca acestea să aibă o talpă antiderapantă, cu striații cât mai mari. Astfel se va elimina riscul alunecării pe gheață.

Ținând cont că urmează perioada reducerilor, îți urăm shopping plăcut, dar te îndemnăm să faci o alegere calculată. Profită de prețurile mici pentru a cumpăra încălțăminte de calitate de care te vei bucura multe ierni de acum încolo!


comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Muzeul Brukenthal

Infinity Ink. Photography

Vacanta Eurotrip
info
Publica anunturi
Licitatie publica

accentmedia