Tribuna
Cum să porți bluzele cu mânecă lungă? Ghid pentru bărbați
Cum să porți bluzele cu mânecă lungă? Ghid pentru bărbați

Bluzele cu mânecă lungă reprezintă unul dintre articolele vestimentare care nu trebuie să lipsească din garderoba bărbaților, mai ales în sezonul rece. Odată cu venirea toamnei apare și nevoia de a îmbrăca astfel de bluze, însă în ce combinații le poți purta astfel încât ținutele pe care le ai să fie unele la modă?

Și cum alegi bluzele cu mânecă lungă care să fie potrivite pentru ținute casual deosebite? Iată un ghid util în acest sens care se adresează bărbaților care doresc să se îmbrace la modă chiar și în sezonul rece. 

 

Cum alegi bluza cu mânecă lungă potrivită?

 

Atunci când alegi o bluză cu mânecă lungă pe care să o porți în zilele reci de toamnă, trebuie să ții cont nu numai de aspecte legate de culoare și design, ci și de aspecte legate de confortul pe care acestea le oferă purtătorului. O bluză cu mânecă lungă este preferată în locul celei cu mânecă scurtă în primul rând pentru că oferă un confort termic mai crescut. Astfel, este important și materialul din care este un asemenea articol confecționat. Bluzele din bumbac reprezintă prima alegere a celor care doresc ca bluza cu mânecă lungă pe care o poartă să fie una moale, plăcută la atingere, călduroasă, mai ales dacă aceasta este purtată direct pe piele. 

De asemenea, este important și modelul pe care îl are bluza aleasă, mai ales pentru cei care doresc să se afle în permanență în pas cu moda. Modelele de bluze cu închidere cu nasturi reprezintă în acest sezon prima alegere a bărbaților care doresc să arate bine. De asemenea, sunt preferate modelele de bluze simple, într-o singură culoare, însă culorile din care ai posibilitatea de a alege sunt nu numai variate, ci și deosebite. Poți alege bluze roșii sau albastre, roșii albe cu imprimeuri colorate sau bluze în diverse nuanțe de gri, toate aceste modele fiind disponibile în magazinul Bolf.ro

 

Cu ce asortezi o bluză cu mânecă lungă pentru o ținută perfectă?

 

Pentru că sunt purtate în sezoanele reci, bluzele cu mânecă lungă sunt asortate mai ales cu blugi lungi, în diverse design-uri și culori. Poți alege să porți o astfel de bluză și cu o pereche de pantaloni chino sau cu o pereche de pantaloni de trening. Mai mult decât atât, pentru că anul acesta este anul ținutelor în culori deosebite, poți alege combinații de culori inedite. Combinațiile albastru deschis-roșu sau verde-gri sunt preferate, motiv pentru care poți alege chiar modele de bluze cu mânecă lungă cu aspect de camuflaj pe care să le asortezi la pantaloni negri sau albaștri. 

În oferta magazinului nostru există numeroase modele de bluze cu mânecă lungă care pot fi purtate atât cu o pereche de sneakers, cât și cu teniși, mocasini sau chiar ghete. Alegerea modelului potrivit trebuie să țină seama și de preferințele personale de confort, culoare, design, dar și de ultimele tendințe în modă. Varietatea de modele de pe site îți oferă șansa de a găsi modelul de bluză care să ți se potrivească pentru a obține ținuta perfectă. 

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Muzeul Astra

SEVIS

Vacanta Eurotrip
info
A.D.I. Eco Sibiu
EVENIMENT TV
Comunicat Carmangeria Imperial final
Licitatie publica

accentmedia