Tribuna
Cum să devii un jucător profesionist de eSport de succes?
Cum să devii un jucător profesionist de eSport de succes?

Potrivit Statista, până în 2024, se estimează că veniturile generate la nivel mondial pe piața eSport vor depăși 1,6 miliarde de dolari americani. Aceasta arată că eSports este acum o afacere serioasă, cu multe oportunități pentru un jucător profesionist de eSport. Dar întrebarea este cum să devii unul. Ei bine! Pentru asta, continuați să citiți blogul 22esport.gg.

 

Un gamer profesionist de eSport este o persoană care joacă jocuri video și participă la diferite turnee pentru a câștiga premii. Este acum o nouă modalitate de a câștiga bani prin pasiunea ta. Dar să devii profesionist nu este floare la ureche, deoarece necesită multă dedicare și muncă asiduă. Dacă ai toate caracteristicile unui bun jucător de eSports, iată un ghid pas cu pas pentru a deveni profesionist.

 

1. Alege un joc de interes pentru tine

Cu atât de multe opțiuni de jocuri pe piață, alegerea unuia este o provocare. Trebuie să joci toate jocurile pentru a alege unul. Da, restrânge-ți calea pentru a-ți crește șansele de succes. De asemenea, luați în considerare alegerea unui joc deja stabilit ca eSports și munciți din greu pentru a deveni campionul acestuia.

 

2. Continuați să vă antrenați

Al doilea pas, dar crucial, este practica, practica și iar practica. La fel ca sporturile fizice, și eSports necesită multă practică. Puteți să vă ajutați de videoclipurile altor jucători profesioniști sau să angajați un antrenor, dar continuați să exersați pentru a vă optimiza jocul.

 

3. Găsește oameni ca tine

Alăturați-vă unei comunități de persoane care aspiră să devină jucători profesioniști de esports. Vorbiți cu ei, faceți schimb de experiențe și ajutați-vă reciproc să vă dezvoltați. În acest fel, nu numai că vei primi sfaturi și trucuri fantastice despre joc, dar vei primi și sprijin în călătoria ta pentru a deveni un jucător profesionist.

 

4. Îmbunătățește-ți instrumentele de joc

Pentru a excela în cariera ta, trebuie să îți îmbunătățești instrumentele de joc. Iată ce trebuie să iei în considerare pentru a face upgrade

● Obțineți un laptop sau un PC de gaming

● Un set de căști și un mouse de jocuri sunt obligatorii

● Obțineți o tastatură mecanică și un monitor LED

● Webcam și microfon

● Difuzoare

Și ultimul, dar cel mai important lucru este un scaun de gaming confortabil. Așadar, investiți în zona dvs. de gaming pentru a concura confortabil în ligi sau turnee.

 

5. Participă la competiții locale

Când faci parte dintr-o comunitate, vei afla despre multe competiții locale. Nu ratați nicio oportunitate de a participa și încercați să le câștigați. În curând, vă veți face un nume în rândul comunității locale de gaming.

 

6. Deveniți parte a unei echipe

În continuare, va trebui să vă căutați o echipă. Câștigând competițiile locale, v-ați câștigat deja o reputație. Acum, fie o echipă te va aborda, fie va trebui să-ți găsești singur un loc. Pentru asta, trebuie să abordați diferite echipe online sau în persoană. Fiți pregătiți pentru asta!

 

7. Participă la competiții de gaming

După ce vă veți alătura unei echipe, veți găsi multe oportunități de a învăța de la profesioniști. Observați-le jocul și adoptați strategiile lor. Când vă simțiți pregătit, participați la astfel de turnee profesionale și dați lovitura.

 

8. Obțineți contracte de sponsorizare

Așteptați, gameri! Doar câștigarea unui turneu profesionist nu este suficientă. Pentru a obține un venit constant, trebuie să obțineți un sponsor. Este un semn al unui adevărat profesionist. Așadar, încercați să obțineți un sponsor și câștigați prin talentul vostru!

 

Concluzia

ESports este o afacere în continuă expansiune și a oferit șansa multora să facă o carieră în jocul lor preferat. Dar pentru a deveni un jucător profesionist de eSport este nevoie de muncă. Cere multe de la tine. Cu toate acestea, Dacă doriți să deveniți un jucător profesionist de eSport de succes, urmați acest ghid pas cu pas.

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Cartuse toner, unitati cilindru

Medialcare24

A.D.I. Eco Sibiu
VISA MEDICA
Licitatie publica

EVENIMENT TV

ACCENT MEDIA