Tribuna
PNL
Cum poți să pariezi responsabil
Cum poți să pariezi responsabil

Există nenumărate sfaturi pe care le poți primi în ceea ce privește activitatea de pariere, însă de departe cea mai importantă recomandare de care ar trebui să ții cont neapărat este să pariezi responsabil. Nu puține sunt persoanele care se întreabă ce presupune acest mod de pariere și mai ales care sunt regulile de care trebuie să țină cont atunci când își doresc să joace responsabil. Pentru ele am decis scrierea acestui material.

Dacă faci parte din categoria pariorilor care își propun să devină mai serioși dar și mai responsabili, atunci ai ajuns la locul potrivit. Asta deoarece în rândurile următoare vei descoperi care sunt regulile de care trebuie să ții cont neapărat atunci când îți propui să pariezi responsabil. Iată care sunt sfaturile noastre:

 

Stabilește buget și limite

Pentru început, cea mai importantă regulă pe care trebuie să o ai în vedere pentru un stil de pariere responsabil este stabilirea unui buget.

Gândește-te pur și simplu la o anumită sumă de bani pe care ești dispus să o aloci pariurilor sportive. Nu uita de faptul că acești bani pot fi pierduți cu ușurință, ceea ce înseamnă că trebuie să îți poți permite să pierzi acești bani. Dacă pierderea lor ar însemna pentru tine o reală dramă, atunci probabil că nu îți permiți să o riști în acest mod. Prin urmare, stabilește un buget mai mic.

Odată stabilit bugetul pe care îl aloci pariurilor sportive, gândește-te la limitele de pariere. În mod obișnuit, acestea se referă la un număr maxim de pariuri zilnic și totodată la miza pe care o vei juca.

Sfatul nostru este foarte simplu. Miza unui pariu nu ar trebui să fie mai mare decât 10% din bugetul stabilit. În acest fel, vei dezvolta un stil de joc în care tu vei deține controlul și nu te vei expune riscurilor.

Nu paria mai mult decât ești dispus să pierzi. Dacă vei ține cont de această regulă, suntem siguri că nu vei da greș în activitatea ta de pariere.

 

Joacă cu moderație

Cel de-al doilea sfat pe care l-am pregătit pentru tine este să joci cu moderație.

Niciodată să nu petreci prea mult timp în casa de pariuri la care obișnuiești să mergi sau în case de pariuri online. Cu cât pariezi mai mult, cu atât mai expus vei fi riscurilor de a dezvolta o dependență pentru această activitate.

Prin urmare, stabilește o limită de timp pentru pariuri zilnic. Să ne imaginăm că aceasta este de 30 de minute, de exemplu.

Nu uita că trebuie să îți faci timp și pentru alte activități, așa cum sunt pasiunile sau momentele petrecute alături de cei dragi.

 

Monitorizează comportamentul

Un comportament responsabil te va ajuta, bineînțeles, să pariezi responsabil. Dar cum să faci asta? Înainte de toate, ar trebui să nu joci niciodată la recuperare. Dacă pierderea unui pariu ți-a creat o stare de nervi, frustrare sau revoltă, cel mai probabil că ar trebui să te distanțezi puțin de această activitate de pariere.

Nu mai accesa case de pariuri pentru o perioadă de timp și pur și simplu încearcă să te relaxezi și să te bucuri de toate lucrurile frumoase care te înconjoară. În cazul în care observi că pariurile îți afectează viața personală, cel mai probabil că ar trebui să te oprești. Ne vei mulțumi mai târziu pentru acest sfat.

 

Folosește opțiunile de auto-excludere

Tot mai multe case de pariuri au introdus diferite setări care îți permit să păstrezi mai ușor un comportament responsabil, care să nu te ducă în pragul falimentului. Cel mai adesea este vorba despre anumite funcții de auto-excludere, la care poți apela atunci când îți dorești să stai departe de pariuri pentru o vreme.

De asemenea, există avertismente pentru momentele când petreci foarte mult timp pariind sau chiar când ai jucat deja sume foarte mari. Nu ezita să te folosești de aceste funcții deoarece îți pot fi de foarte mare ajutor ca să joci responsabil.

Ține și tu cont de toate aceste reguli pentru pariurile responsabile iar astfel îți va fi mai ușor să păstrezi controlul în activitatea ta de pariere. Alege să pariezi responsabil pentru ca activitatea de pariere să nu îți afecteze viața personală și mai ales să nu devină o dependență care să-ți provoace o mulțime de probleme.


comentarii
1 comentarii

Cel mai responsabil e sa nu joci -NICIODATA - sa te feresti de jocurile de noroc si pariuri daca vrei sa traiesti sanatos si fara accidente banesti--------
04.02.2023 02:42
Din aceeasi categorie
DC

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
visa medica
Cartuse toner, unitati cilindru
adi eco
Licitatie publica