Tribuna
Cum îți creezi cont la Betfair și de ce?
Cum îți creezi cont la Betfair și de ce?

Betfair este una dintre cele mai apreciate case de pariuri online din Europa de Est. Cel mai importanta aspect însă este că Betfair este cel mai mare site de betting exchange din lume. Dacă preferi să faci trading la pariuri aici este locul potrivit. Fie că vorbim de agenția de pariuri Betfair sau de site-ul de betting exchange Betfair, ai toate motivele să îți deschizi cont aici și îți voi prezenta avantajele în cele ce urmează. Mai întâi îți voi explica cum să îți deschizi cont la Betfair și la ce trebuie să fii atent.

 

Cunoașterea regulilor

În primul rând, trebuie să cunoști câteva reguli din start. În completarea datelor personale trebuie să scrii datele adevărate și nu false deoarece dacă vei vrea să faci o retragere și operatorii Betfair vor vedea că ai completat date false, ți se va închide contul și vei pierde balanța pe care o ai. Când îți vei deschide cont vei avea posibilitatea de a alege moneda în care vei paria. Sfatul meu este să alegi moneda RON deoarece nu vei mai putea schimba acest aspect ulterior și nu cred că vrei să pierzi bani pe comisioane.

Trebuie să grijă la codul promoțional ales pentru deschidere, conform celor mai utile pareri Betfair. Când vei deschide cont se introduce automat un cod promoțional oferit de Betfair pe care îl poți schimba cu un bonus mai bun dacă ești la curent cu promoțiile din acel moment și poți introduce codul aferent promoției alese.

 

Completarea datelor

După ce ți-ai însușit aceste reguli și sfaturi intră pe site-ul betfair și apasă butonul de înregistrare din partea dreaptă de sus a paginii și ți se va deschide un formular în care trebuie să completezi datele tale personale. În coloana din stânga vei avea de completat informațiile personale cum ar fi nume și prenume, țara, data de naștere, adresa, CNP-ul și numărul de telefon la care poți fi contactat. În coloana din dreapta vei completa informațiile despre contul tău Betfair precum adresa de email, parola, întrebarea de securitate, răspunsul acesteia, moneda și codul promoțional.

 

Înregistrare

După ce ai completat toate aceste date trebuie să apeși butonul “Înregistrare acum”. Vei primi apoi un mail pe adresa pe care ai introdus-o în formular pe care va trebui să îl accesezi pentru activarea contului. Acum te poți loga și poți efectua prima depunere.

Dacă te întrebi de ce ar trebui să îți creezi un cont la Betfair îți voi prezenta câteva motive bune pentru are ar trebui să faci asta. În primul rând, Betfair este singura agenție de betting exchange din România și cea mai bine cotată din lume. Tot în legătura cu acest aspect ai și opțiunea de Price Rush direct din platforma pentru pariuri sportive care îți permite să accesezi cote mai mari oferite de clienții platformei de betting exchange. De asemenea, la Betfair ai parte de multe promoții pe parcurs și de un staff care este foarte serios și îți stă la dispoziție cu orice nelămurire.

 

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Palatul Brukenthal Avrig

Electrica Furnizare

sevis

Q-House

publicare anunturi

COMUNICAT DE PRESA

Vacanta Eurotrip
info
Licitatie publica

accentmedia