Tribuna
Apa Canal
Cu noile grătare Weber te vei îndrăgosti iremediabil de gustul cărnii suculente și aroma legumelor gătite perfect pe grill
Cu noile grătare Weber te vei îndrăgosti iremediabil de gustul cărnii suculente și aroma legumelor gătite perfect pe grill

Cu o experiență de peste două decenii în comercializarea și montajul profesional de șeminee și multe alte dispozitive menite să-ți încălzească întreaga casă, meșterii sibieni de la Pefoc ne surprind de această dată, cu o gamă inedită de grătare cu ajutorul cărora, te vei îndrăgosti iremediabil de gustul cărnii suculente și aroma legumelor gătite perfect pe grill.

Fie că vorbim despre un gratar carbuni clasic, un grătar pe gaz sau un grill electric pentru gătitul indoor, Weber propune o serie profesionla de gratare accesibile pentru fiecare buget in parte, renumite la nivel international pentru eficiența gătitului în aer liber sau la interior!

Asadar, oferta de grill-uri Weber conține dispozitive de gătit cu ajutorul cărora, poți găti carne, legume sau alte bunătățuri, ca un adevărat masterchef, fie acasă în bucătarie sau pe balcon, pe terasă, în curte sau foișor, fie la camping, picnic sau iarbă verde!

Întreaga gamă de grătare Weber disponibilă și în oferta Pefoc este formată din dispozitive sofisticate din punct de vedere tehnic, care îți vor permite să controlezi nivelul de temperatură în funcție de tipul preparatelor tale preferate sau stilului propriu de gătit.

Un alt element cheie al acestui control este capacul. Forma lui și materialele din care este confecționat vor asigura menținerea căldurii la un nivel constant în interiorul grătarului și împreună cu orificiile de aerisire, îți vor permite să controlezi cu înaltă precizie nivelul termic al preparatelor tale. Acest aspect îți va deschide posibilități nebănuite și noi stiluri de preparare, oferindu-ți ocazia să testezi diferite tehnici de gătit pe grătarul cu gaz, ori pe un gratar gradina clasic pe cărbuni.

În acest fel, mâncarea va fi preparată delicat pe toate părțile, asigurând un proces de gătit mai rapid și mai uniform. Și atunci începe adevărata distracție: gătitul cu capacul pus este piatra de temelie a grătarului în stil american!

Din punct de vedere al întreținerii, indiferent că ne referim la un grătar pe gaz, grătar electric sau pe cărbune, grill-urile Weber își rezolvă singure cea mai mare parte a muncii de curățare. Nu trebuie decât să preîncălzești grill-ul la căldură mare până ce reziduurile de alimente se ard. Ceea ce rămâne, poate fi apoi îndepărtat ușor de pe grilajul de gătit, cât este încă fierbinte folosind periile special destinate.

În plus, curățarea și schimbarea în mod regulat a tăvilor pentru colectare, va împiedica suplimentar riscul de incendiu din cauza acumulării de grăsime. Aprinde câteva brichete de grătar, arde grill-ul la căldură mare, periază-l și, dacă e cazul, folosește un lichid de curățare Weber special, dar numai pentru stratul de email și piesele exterioare ale grătarului.

Nu mai sta pe gânduri, profită de vremea frumoasă de afară și vizitează site-ul www.pefoc.ro. Aici poți alege un gratar gaz profesional Weber, un grill electric sau un grătar pe cărbuni pentru curte, apartament, terasă sau camping cu care poți experimenta imediat rețete noi cu carne de vită, porc, pui sau fructe de mare, ori legume crocant delicioase pe placul întregii familii și a grupului de prieteni gurmanzi.

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Astra Film Festival

Sibiu Open

Pefoc
A.D.I. Eco Sibiu
VISA MEDICA
Compa
Comunicat Scoala Jina
Licitatie publica

EVENIMENT TV

ACCENT MEDIA