Tribuna
Apa Canal
Crosul Agnitei - aleargă în centrul României
I. BÂRSAN
746 vizualizari
Crosul Agnitei - aleargă în centrul României
300 de alergători s-au înscris pentru a participa la „Crosul Agnitei – aleargă în centrul României”, eveniment sportiv organizat de Primăria Agnita împreună cu Clubul Sportiv Comunitar Sibiu şi susţinut de Consiliul Judeţean Sibiu.

 

Deşi vremea n-a fost prea favorabilă, determinându-i pe participanţi să alerge printre picături, entuziasmul acestora nu s-a diminuat şi s-a transmis şi suporterilor prezenţi în număr foarte mare la acest eveniment organizat pentru prima dată în oraşul Agnita.

Cei mai mulţi concurenţi, 166, s-au înscris pentru cursa de 5 km, 51 pentru 10 km şi 83 de copii.

Cea mai vârstnică şi aplaudată concurentă a fost Helena Vlad, Nuţi pentru agniţenii care au recunoscut-o pe fosta handbalistă din Agnita. A fost remarcat şi atletul Miclea Ciprian care în urmă cu doi ani a participat la o cursă de alergare de la Baia Mare la Bucureşti cu oprire la Agnita.

După terminarea curselor toţi alergătorii au primit medalioane de participare, iar pentru cei de cursă lungă, fiind cronometraţi, s-au stabilit câştigătorii.

La cursa de 10 km femei au urcat pe podium Herman Maria Gabriela locul I, Teodora Angela-Lăcrimioara locul II şi Giangu Vanesa locu lII.

La bărbaţi locul a fost ocupat de Herman Peter Daniel, locul II de Opriş Valentin şi locul III de Szalmani Paul.

La cursa de 5 km femei, locul I a fost cucerit de Câmpeanu Denisa, locul II de Mureşan Diana şi locul III de Laura Mihaela Moldovan.

La bărbaţi locul I l-a câştigat Scrob Daniel, locul II Varga Bogdan şi locul III Din Daniel.

Crosul Agnitei a fost un eveniment de mare amploare şi, după cum au remarcat participanţii, a fost foarte bine organizat atât de primarul Schiau-Gull Alin-Ciprian participant la cursa de 5 km, cât şi de cei 60 de voluntari din Sibiu şi Agnita, organizaţi de Petrică Ţerbea, care au stat pe la cotituri, i-au dirijat şi i-au încurajat pe alergători.

Pentru succesul acestui eveniment, menit să dezvolte spiritul comunitar al agniţenilor, merită felicitări toţi cei care s-au implicat în organizarea şi desfăşurarea lui, creând premisele să fie reluat, devenind un eveniment sportiv tradiţional în Agnita – centrul României.

 

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Astra Film Festival

Sibiu Open

Pefoc
A.D.I. Eco Sibiu
VISA MEDICA
Compa
Comunicat Scoala Jina
Licitatie publica

EVENIMENT TV

ACCENT MEDIA