Tribuna
Credit de 4,8 milioane euro pentru noua autobază Tursib
Sorana MAIER
3058 vizualizari
Credit de 4,8 milioane euro pentru noua autobază Tursib
Noua autobază Tursib va fi construită în Zona Industrială Vest, iar pentru această investiţie, societatea ia un credit de la Banca Europeană de Reconstrucţie şi Dezvoltare. * Construcţia va fi amenajată pe un teren de aproximativ 33.000 de metri pătraţi şi va include un bussport, o staţie de alimentare cu carburant, o spălătorie, o staţie pentru inspecţii periodice, ateliere şi o clădire administrativă.
Consilierii locali ai municipiului Sibiu votează astăzi un proiect de hotărâre prin care se stabileşte A­cor­dul de sprijin municipal între Sibiu, Tursib şi Banca Europeană de Re­construcţie şi Dezvoltare, pentru contractarea unui credit necesar construirii noii autobaze.
Tursib va contracta anul acesta execuţia lucrărilor de construire a noii autobaze, după ce a elaborat deja documentaţia de execuţie a proiectului şi a făcut demersurile pentru contractarea unui credit în valoare de 4,8 milioane euro.
Noua autobază Tursib va fi a­menajată în Zona Industrială Vest, pe un teren de aproximativ 33.000 de metri pătraţi şi va include un bussport, o staţie de alimentare cu carburant, o spălătorie, o staţie pen­tru inspecţii periodice, ateliere şi o clădire administrativă.
În acest moment, Tursib are baza pe Calea Dumbrăvii, într-o zonă de blocuri, unde accesul se face destul de greu, iar traficul este mare şi creează disconfort loca­tarilor. Terenul pe care acum se află autobaza ar putea fi scos la vânzare.

comentarii
3 comentarii

Miroase a afacere imobiliara. Mai bine analizau posibilitatea achizitiei de autobuze dotate cu instalatii de climatizare si cu scaune care sa nu-ti murdareasca si sa-ti strice hainele. Enele dintre ele arata ca vai mamam lor!....
x
27.03.2014 11:07
nici nu le trebuiau credit..........
cip
27.03.2014 15:46
Sunte?i
Morrison Aniems
26.07.2016 10:42
Din aceeasi categorie
Pistele pentru biciclete

Medialcare24

Comunicat de presa

Targul de Craciun

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
visa medica
Cartuse toner, unitati cilindru
Licitatie publica

ACCENT MEDIA