Tribuna
Fabrica Sevis
Cred că a sosit vremea curăţirii armamentului pe cea mai frumoasă stradă din Sibiu, nu?
Dumitru CHISELIŢĂ
555 vizualizari
Cred că a sosit vremea curăţirii armamentului pe cea mai frumoasă stradă din Sibiu, nu?
În România, zonă turistică este, oricând, egal cu "surplus de gunoaie". Mergeţi în orice staţiune, de la munte pân' la mare, şi veţi vedea acolo o cantitate mult mai mare de resturi de la om (sau cum să zic, ca să nu mă tot repet cu "gunoaie"-n sus şi "Gunoaie"-n jos) în locuri inedite, cum s-ar spune.

 

Un loc inedit din ăsta este exact în faţa Măreţei Săli Thalia (care nu şi-a mai rezolvat problema apei pluviale care curge din burlane exact pe pavaj, asta de la inaugurarea ei, atunci, demult). Respectiv aşa-zisele piese de artilerie de ornament din faţa ei. Mergând într-o plimbare pe acolo, curiozitatea m-a împins să fac "controlul armamentului", să văd dacă ţeava e curată, lucioasă şi alea-alea, cei care au făcut armata ştiu ce vorbesc. Şi, ce am găsit aici? Dacă eram tot în armată, treaba se lăsa cu târâşuri în baia plină cu apă şi culcaturi până la loc comanda. Pentru că ţeava aia a tunului a devenit coş de gunoi.  Chiar dacă e plin de tot felul de recipiente pentru colectare în zonă, omul turist sau omul localnic e mai şmecher şi o arde pe chestii rebele. Veţi spune că e o chestie minoră şi că mă iau de mărunţişuri. Dar vorbim de strada care se laudă că ar fi "cea mai frumoasă din Sibiu". OK, cea mai frumoasă, dar nu cea mai curată... Apropo, e şi una dintre cele mai filmate, dar asta e degeaba, se pare..

A sosit vremea curăţirii armamentului pe cea mai frumoasă stradă din Sibiu, nu? Şi mai daţi un ochi şi la ce mai fac frumoşii care se plimbă pe aici că uite, sare gunoiul ca ghiuleaua.

comentarii
4 comentarii

Ii invidiezi pe indragostiti care se plimba prin Parcul Cetatii, redactore!
08.06.2021 11:24
Ce-s acolo ? scutece de incontinenta ?
08.06.2021 14:18
In mediul rural din judetul Bistrita-Nasaud, primarii a o metoda infailibila. Cauta in mormanul de gunoi pana gasesc o factura aruncata, cu numele faptasului. Apoi , gunoiul e incarcat in basculanta si revarsat in curtea impricinatului...Plus amenda.
Zapis
08.06.2021 14:24
As vrea s-o vad si pe asta! Dar daca nimeni nu arunca facturi, ci se indosariaza la cheltuielile casei?
@zapis
08.06.2021 19:14
Din aceeasi categorie
A.D.I. Eco Sibiu

Festivalul 25 ore de teatru non-stop

Muzeul Astra

Guitar Meeting

Vacanta Eurotrip
info
EVENIMENT TV
Licitatie publica

accentmedia