Tribuna
Covid -19 amână, pentru moment, Lira Făgăraşului
Dan FRÂNCU
385 vizualizari
Covid -19 amână, pentru moment, Lira Făgăraşului

Restricţiile impuse de criza sanitară mondială pe care o parcurgem au determinat organizatorii celei dintâi ediţii a Lirei Făgăraşului, acţiune dedicată tuturor iubitorilor muntelui şi drumeţiilor în natură, să amâne, cel puţin pentru moment, respectiva manifestare.

„Deşi pregătirile au fost destul de înaintate şi am avut confirmări de participare, ne-am văzut nevoiţi să amânăm evenimentul, pentru a evita astfel şi apariţia unor probleme destul de delicate, ce s-ar putea ivi având în vedere creşterea numărului persoanelor infectate cu virusul Covid -19.  Sper că situaţia naţională se va linişti cât mai curând şi o să putem reprograma acţiunea”, au transmis reprezentanţii organizatorilor.

Lira Făgăraşului a fost programată pentru perioada 3 – 5 iulie, urmând a se desfăşura în zona Albota, foarte aproape de Valea Arpăşelului şi Transfăgărăşan.

Organizatorii sunt Asociaţia Badea Cârţan, Asociaţia Transcarpatica, Asociaţia Grupul de Acţiune Locală “Ţara Oltului” şi Federaţia Naţională a Ghizilor de Turism din România, cu sprijinul Consiliului Judeţean Sibiu.

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Infinity Ink. Photography

ciclism.sibiu.ro

Vacanta Eurotrip
info
Publica anunturi
Licitatie publica

accentmedia