Tribuna
Copiii sunt aşteptaţi la "Mămăruţa"
Alexandra CHEŞCU
1756 vizualizari

Copiii cu vârste cuprinse între 6 şi 14 ani sunt aşteptaţi şi în această vară la cea de-a doua ediţie a Centrului de vacanţă "Mămăruţa". Centrul, organizat de Asociaţia ECCE Educaţia Cisnădie, este deschis în perioada 8-19 august şi le promite copiilor un program dinamic şi interactiv conceput de animatorii asociaţiei: Dana Sârbu, Mara Câmpean şi Antonia Rogos.
„Omul, indiferent de vârstă, se află într-un continuu proces de formare, tocmai de aceea, Asociaţia ECCE Educaţia doreşte să fie un liant între cetăţean şi formele moderne de educare. Avem convingerea că schimbarea în bine este reprezentată de o comunitate educată, iar rădăcina acestei comunităţi se află într-o educaţie de calitate”, spune Antonia Rogos,director animator al Centrului de vacanţă.
"Mămăruţa" aduce în mijlocul celor mici jocurile şi activităţile ludice, care au fost special alese pentru a le dezvolta abilităţile de viaţă. Prichindeii vor învăţa, astfel, să fie mai toleranţi, mai comunicativi, mai încrezători în forţele proprii şi în plus de asta, vor pătrunde în sfera provocatoare a călătoriilor imaginare, dar şi în fermecătoarea lume a poveştilor şi a teatrului.
Centrul de vacanţă îi aşteaptă pe cei mici la Şcoala cu clasele I-VIII nr. 3, Cisnădie, de luni până vineri, între orele 9-17,  taxa de participare fiind  între 10-15lei / zi, în funcţie de resursele de care va dispune centrul.
Contribuţia în educarea şi formarea copiilor este unul dintre scopurile Asociaţiei ECCE Educaţia, înfiinţată în anul 2009. Ca reprezentat al societăţii civile din Cisnădie, organizaţia îşi propune să pună umărul în schimbările societăţii şi la nevoile comunităţii, prin reunirea  resurselor umane şi materiale din instituţii şi organisme implicate în educaţie şi formare.
Cei care doresc să obţină mai multe informaţii, le pot obţine prin e-mail la ecce_educatia@yahoo.com sau prin telefon la 0723586425, Elena Raveca Conţiu sau la tel. 0741213231, Antonia Rogos.comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Infinity Ink. Photography

ciclism.sibiu.ro

Vacanta Eurotrip
info
Publica anunturi
Licitatie publica

accentmedia