Tribuna
Copiii de pe strada Sinaia din Mediaș au un loc de joacă modern
Vasile ANTIPA
702 vizualizari
Copiii de pe strada Sinaia din Mediaș au un loc de joacă modern

Copiii de pe strada Sinaia din Mediaș, în zona blocurilor ANL au la dispoziție un loc de joacă modern. Acesta a fost amenajat în cadrul unui proiect pilot al municipalității, iar locul de joacă cuprinde mai multe leagăne, tobogane și spațiu verde, totul fiind amenajat după ultimele cerințe în domeniu, valoarea lucrărilor fiind de 110.000 lei.

Pe lângă locul de joacă de pe strada Sinaia, conducerea Primăriei Mediaș și-a propus amenajarea unor locuri de joacă asemănătoare și pentru copiii din cartierele Vasia, Moșnei, Vitrometan, un spațiu pentru cei mici urmând să fie pus la punct și pe strada Michael Weiss.

"Pe lângă lucrările mari pe care le derulăm în oraș pentru modernizarea infrasctructurii rutiere, a spitalului, a Policlinicii sau a instituțiilor de învățământ, administrația publică locală alocă fonduri importante și pentru amenajarea zonelor verzi, dar și a locurilor de joacă pentru copii.

Pe strada Sinaia avem un proiect pilot pentru un loc de joacă pentru copii și pot să vă spun că în urma discuțiilor pe care le-am avut în zonă, oamenii în marea lor majoritate sunt mulțumiți de investiția făcută.

Îi asigur pe această cale pe toți medieșenii că astfel de proiecte vom derula și în alte locuri ale orașului", a declarat Gheorghe Roman, primarul Mediașului.

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Luna arborilor

Vacanta Eurotrip
espressor
paltinul
info
Apa Canal
Licitatie publica

accentmedia