Continental
Tribuna
Copiii de la Grădinița Rază de Soare Mediaș sau un nou complex de joacă
Vasile ANTIPA
858 vizualizari
Copiii de la Grădinița Rază de Soare Mediaș sau un nou complex de joacă

De câteva zile, copiii de la Grădinița Rază de Soare Mediaș au un complex de joacă nou. Investiția face parte dintr-un proiect mai amplu al municipalității medieșene care prevedere montarea unor astfel de echipamente de joacă în toate grădinițele din oraș.

Valoarea acestei investiții a fost de 25.000 de lei, bani alocați de la bugetul local al municipiului. Primăria Mediaș și-a propus pentru anul viitor modernizarea toturor locurilor de joacă din grădinițele medieșene.

"Pe lângă programele importante de investiții pe care le derulăm pentru reabilitarea infrastructurii din oraș, am promovat încă de acum 3 ani de zile, am promovat și un program de amenajare a zonelor verzi, lucru care cred eu este observat de fiecare medieșean.

Pe lângă toate acestea, începând din acest an, împreună cu colegii mei, promovăm înllocuirea și modernizarea locurilor de joacă pentru copii. Le-am cerut în urmă cu puțin timp tuturor educatoarelor din oraș să-mi facă solicitări la primărie astfel încât pe parcursul anului viitor să modernizăm locurile de joacă de la toate grădinițele din oraș și cu fonduri de la bugetul loca și cu ajutorul sponsorilor", a declarat Gheorghe Roman, primarul Mediașului.

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Muzeul Brukenthal

Publica anunturi

Vacanta Eurotrip
info
Apa Canal
Licitatie publica

accentmedia