Tribuna
PNL
Copiii de la Grădiniţa Nr. 26 au sărbătorit Ziua toamnei
Copiii de la Grădiniţa Nr. 26 au sărbătorit Ziua toamnei
Copiii de la Grădiniţa nr.26 au sărbătorit Ziua toamnei. Evenimentul s-a desfăşurat în cadrul proiectului „Trăim pe acelaşi pământ, să-l păstrăm verde”.

 

La sfârşitul zilei, în curtea grădiniţei, în care Zâna Toamnă încurajată de generozitatea soarelui de octombrie şi-a revărsat bogăţia de bostani, pe baloţii de fân, se odihneau nepăsători ştiuleţi de porumb, coşuri cu fructe şi legume, aflate într-o armonie perfectă cu copii veseli, încântaţi de roadele muncii lor. Toţi participanţii au fost răsplătiţi cu bunătăţile din cămara toamnei. Activităţile organizate au constituit o modalitate eficientă de colaborare grădiniţă-familie. Potrivit organizatorilor, prin intermediul acestui proiect, copiii au învaţat să preţuiască roadele toamnei şi să-şi dezvolte responsabilităţile personale şi civice. De asemenea, ei au fost încurajaţi să participe, împreună cu părinţii lor, la diferite ateliere: „Scobim bostani”, „Frigărui din fructe de toamnă”, „ Pălării vesele”, „Coroniţe pentru Zâna Toamnă”, „ Rame decorative”, „ Borcane vesele”.

 

”Proiectul nostru educativ a vizat activităţi de natură artistică, creativă şi atitudinală. Abordarea temei a propus familiarizarea cu unele tradiţii şi obiceiuri specifice anotimpului de toamnă, precum şi dezvoltarea la copii a unei atitudini prietenoase faţă de mediul înconjurător. Activitatea a fost gândită şi adaptată tuturor vârstelor specifice învăţământului preşcolar, pentru ca aceasta să fie uşor de abordat de către fiecare preşcolar alături de părinţi, fraţi, bunici.Prin acest proiect am vrut să demonstrăm că activităţile de tip extracurricular pot deveni o modalitate eficientă de colaborare  între educatoare-copil-părinte", a spus Corina Haţegan, directorul Grădiniţei Nr. 26 Sibiu.

 

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Food will win de war

Publica anunturi

Palatul Brukenthal Avrig

management dirigentie inofrmare

Vacanta Eurotrip
info
Licitatie publica

accentmedia