Tribuna
AFF
Consultare publică pentru impozitele şi taxele locale ce vor fi aplicate anul viitor, la Avrig
Consultare publică pentru impozitele şi taxele locale ce vor fi aplicate anul viitor, la Avrig

De câteva zile, propunerea referitoare la impozitele şi taxele locale ce vor fi aplicate anul viitor la Avrig poate fi consultată de persoanele interesate fie prin accesarea paginii de internet a Primăriei Avrig (la adresa https://primaria-avrig.ro/categorie/noutati/stiri/), fie prin vizualizare la sediul instituţiei (panoul de afişaj/Registratură).

Primăria oraşului Avrig informază că, în conformitate cu prevederile legale în vigoare şi Regulamentul de organizare și funcționare al Consiliului local al orașului Avrig, a fost inițiat proiectul de hotărâre privind taxele și impozitele locale pe anul 2023, iniţiativa urmând a fi supusă dezbateii şi aprobării legislativului local, în cadrul unei şedinţe viitoare.

Cei interesaţi pot obţine o copie a acestui proiect de hotărâre, pe bază de cerere depusă la Centrul de Informare pentru Cetăţeni şi Relaţii Publice (Registratură), sau prin solicitare scrisă transmisă pe adresa de poștă electronică office@primaria-avrig.ro.

Până la data de 15 decembrie, administraţia locală avrigeană primeşte propuneri, sugestii sau opinii cu valoare de recomandare privind proiectul de buget supus consultării publice, prin poşta electronică sau în formă classică. Toate propunerile, poziţiile sau observaţiile referitoare la această iniţiativa legislativă locală trebuie să fie încadrate într-un document care va purta menţiunea: „Propuneri pentru proiectul de hotărâre privind taxele și impozitele locale pe anul 2023”. Propunerile transmise Primăriei Avrig vor fi publicate pe pagina de internet a instituției, nepreluarea recomandărilor formulate și înaintate în scris urmând a fi justificată în scris.

În data de 14 decembrie 2022, Primăria oraşului Avrig va organiza o dezbatere publică online, pe platforma Zoom, link-ul de conectare urmând a fi comunicat înaintea întâlnirii.

D.F.

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Cartuse toner, unitati cilindru

pensiunea casa buna

Comunicat de presa

Comunicat de presa

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
AFF
Licitatie publica

ACCENT MEDIA