Tribuna
Constantin Sovăială, deputat PNL de Sibiu: "S-a incheiat cea mai rușinoasă perioadă din politica românească”
Constantin Sovăială, deputat PNL de Sibiu:

Secretarul general al PNL Sibiu, deputatul Constantin Șovăială susține că pierderea de către Guvernul Dăncilă a susținerii majorității parlamentare reprezintă sfârșitul unei perioade rușinoase.

“S-a încheiat astfel ( prin votul motiunii-n.n.) cea mai rușinoasă perioadă din politica românească post revoluționară , una în care un personaj cu pregătire cel puțin discutabilă, cu vocabular limitat si cu intentii de cele mai multe ori lipsite de transparență a fost propulsat și sustinut în fruntea unei țări care nu merita asta. Moțiunea este o victorie a normalității, venită destul de târziu, e adevărat, dar care dă o nouă șansă României”- spune Șovăială.

Constantin Șovăială crede că susținerea Motiunii de către parlamentari PSD nu este o dovadă de trădare, ci de responsabilitate în ultimul ceas.

“PNL a încercat periodic debarcarea acestui guvern al rușinii și nu a reușit, iar eforturile noastre, ale prim-vicepreședintei Raluca Turcan, sunt arhi-cunoscute. În ceea ce îi privește pe cei care au susținut doar acum Moțiunea, aleg să nu vorbesc în termeni de trădare , prefer să cred că parlamentarii care ni s-au alăturat au înțeles finalmente cât de nociv a fost acest Executiv si că au dat, astfel, dovadă de responsabilitate ”-mai afirmă deputatul de Sibiu.

Constantin Șovăială spune că urmează în etapa următoare un calendar constituțional, unul care prevede consultări cu președintele Klaus Iohannis și discuții politice.

 

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Muzeul Brukenthal

Infinity Ink. Photography

Vacanta Eurotrip
info
Publica anunturi
Licitatie publica

accentmedia