Continental
Tribuna
Consiliul Local Avrig şi-a desemnat reprezentantul în comisiile de calitate de la şcolile din oraş
Consiliul Local Avrig şi-a desemnat reprezentantul în comisiile de calitate de la şcolile din oraş

Viceprimarul oraşului Avrig, Ramona Dorina Florea, va reprezenta Consiliul Local Avrig în comisiile pentru evaluarea şi asigurarea calităţii din unităţile de învăţământ preuniversitar de stat de pe raza administrativ-teritorială a oraşului, pentru anul şcolar 2018 – 2019. Desemnarea viceprimarului avrigean pentru a ocupa această funcţie a fost decisă miercurea trecută, în cadrul primei şedinţe ordinare din acest an a legislativului local.
Comisia pentru Evaluarea şi Asigurarea Calităţii din unităţile de învăţământ preuniversitar de stat îşi desfăşoară activitatea în conformitate cu prevederile Ordonanţei de Urgenţă a Guvernului nr. 75/2005, aprobată, cu modificări şi completări, prin Legea nr. 87/2006.
Fiecare instituţie de învăţământ elaborează şi adoptă propria strategie şi propriul regulament de funcţionare a comisiei pentru evaluarea şi asigurarea calităţii.
Comisia elaborează şi coordonează aplicarea procedurilor şi activităţilor de evaluare şi asigurare a calităţii, elaborează anual un raport de evaluare internă privind calitatea educaţiei în instituţie, elaborează propuneri de îmbunătăţire a calităţii educaţiei, colaborează cu agenţia română specializatăpentru asigurarea calităţii, precum şi cu alte organisme, în conformitate cu prevederile legii.

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Muzeul Brukenthal

Publica anunturi

Vacanta Eurotrip
info
Apa Canal
Licitatie publica

accentmedia