Tribuna
Consiliul Judetean se gandeste la un COMPLEX EXPOZITIONAL langa Aeroport

Presedintele Consiliului Judetean , Ioan Cindrea , a declarat miercuri seara la emisiunea "Raluca si Razvan" de la Eveniment Tv ca ia in calcul ca in zona cuprinsa intre cladirea Vamii din Sibiu si cladirile fostei Unitati Militare de Elicoptere , la marginea soselei , sa fie dezvoltat un COMPLEX EXPOZITIONAL.
"Prefiguram acolo aparitia unui COMPLEX EXPOZITIONAL care sa aduca venituri. Consiliul Judetean poate sa fie eligibil pentru atragerea de fonduri europene pentru acest proiect . .. Un COMPLEX EXPOZITIONAL care sa organizeze targuri si expozitii asa cum exista in toata lumea"-a spus Cindrea la Eveniment Tv.
Presedintele CJS a mai spus ca s-a discutat la Guvern pentru emiterea unei Hotarari care sa trasfere terenurile si cladirile fostei unitati militare , iar hangarele pot fi folosite pentru dezvoltarea operatiunilor CARGO ale Aeroportului International.
" Acolo (in hangarele fostei unitati militare-n.n.) se poate dezvolta o afacere privata , nu din banii Consiliului Judetean , care sa insemne depozitare si transport de marfuri"-a spus Ioan Cindrea.comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Palatul Brukenthal Avrig

Electrica Furnizare

sevis

Q-House

publicare anunturi

Grant pentru capital de lucru TURTHA & SAVOURY SRL

Comunicat_de_Presa_Fagus ROM

Comunicat_de_Presa_ELLIXIRZ BAR

Vacanta Eurotrip
info
Licitatie publica

accentmedia