Tribuna
PNL
Consilierii locali avrigeni acordă audienţe: programări cu cinci zile înainte
Dan FRÂNCU
527 vizualizari
Consilierii locali avrigeni acordă audienţe: programări cu cinci zile înainte

În fiecare zi lucrătoare a primei săptămâni din fiecare lună, cetăţenii oraşului Avrig au posibilitatea de a solicita audienţă la membrii Consiliului Local Avrig, pentru discutarea anumitor probleme, diverse solicitări referitoare la administraţia locală, organizarea teritoriului sau a serviciilor publice etc.
Programul de audienţe acordate cetăţenilor Avrigului de către consilierii locali în anul 2024 a fost stabilit în cadrul primei şedinţe ordinare din acest an a legislativului local avrigean.
Astfel, conform hotărârii adoptate, în baza Regulamentului de organizare şi funcţionare al Consiliului Local al oraşului Avrig şi a prevederilor legislaţiei specifice în vigoare, în funcţie de apartenenţa politică, membrii Consiliului Local Avrig vor acorda audienţe după cum urmează:  luni - PNL, marţi - FDGR, miercuri - PMP, joi - PSD şi vineri - consilierul independent.
Întâlnirile cu cetăţenii se vor desfăşura la sediul Primăriei oraşului Avrig, între orele 10 şi 12, iar înscrierea în audienţă se face la Registratura instituţiei, cu cel puţin 5 zile înainte de data stabilită.
În cazuri excepţionale, la solicitarea cetăţenilor şi cu acordul grupului de consilieri/consilierului independent în cauză, audienţele se pot desfăşura la o altă dată şi oră decât cele prevăzute în programul aprobat, sau se pot desfăşura online, pe o platformă de specialitate - videoconferinţă, cu sprijinul Compartimentului Administraţie Publică Locală şi Monitorizare Proceduri Administrative.


comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
DC

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
visa medica
Cartuse toner, unitati cilindru
adi eco
Licitatie publica