Tribuna
PNL
Consilierii locali acordă audienţe în fiecare zi lucrătoare, la Avrig
Dan FRÂNCU
1316 vizualizari
Consilierii locali acordă audienţe în fiecare zi lucrătoare, la Avrig
Începând cu această lună, în fiecare zi lucrătoare a săptămânii, cetăţenii interesaţi pot comunica membrilor Consi-liului Local Avrig orice nemulţumire, propunere sau sugestie referitoare la felul în care este administrat oraşul sau hotărârile adoptate de conducerea legislativă locală, în cadrul unor audienţe, ce vor fi acordate la sediul Primăriei oraşului Avrig.

 

 

Recent, în cadrul primei şedinţe ordinare din acest an, Consiliul Local al ora­şului Avrig a adoptat o hotărâre prin care a stabilit programul de audienţe ce vor fi acordate în acest an cetăţenilor oraşului de consilierii locali.

Astfel, în conformitate cu hotărârea menţionată, în fiecare zi lucrătoare, cetă­ţenii interesaţi se pot în­tâlnii cu aleşii locali pentru diverse discuţii referitoare la probleme ale admi­nistraţiei publice locale a oraşului. În funcţie de formaţiunea politică pe care o reprezintă, consilierii locali avrigeni sunt la dispoziţia cetăţenilor pentru audienţe după cum ur­mează: luni - PNL, marţi - FDGR, miercuri - PMP, joi - PSD, vineri - consilierul independent, în intervalul cuprins între orele 10 şi 12.

Pentru a beneficia de audienţă la aleşii locali, cetăţeanul trebuie să se înscrie la Registratura Primăriei oraşului Avrig cu cel puţin cinci zile înainte de data stabilită.

Hotărârea legislativului local avrigean mai prevede că, în cazuri excepţionale, la solicitarea şi cu acordul grupului politic din care face parte consilierul (sau cu aprobarea consi­lierului independent), audienţa se poate stabili la o dată sau oră diferită faţă de pro­gramul aprobat. De ase­menea, există şi posibi­litatea ca audienţa să se desfăşoare în regim online, pe o platformă de video­conferinţă, cu sprijinul Com­partimentului Admi­nistraţie Publică Locală şi Monitorizare Proceduri Administrative.

 


comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
DC

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
visa medica
Cartuse toner, unitati cilindru
adi eco
Licitatie publica