Tribuna
Conferința ”Mastering the music Business powered by Sibiu Sounds" aduce oameni importanți din industria muzicală, la Sibiu
Andra MARINESCU
1308 vizualizari
Conferința ”Mastering the music Business powered by Sibiu Sounds
Doi dintre cei mai importanți oameni din industria muzicală vor susține conferința „From zero to Hero ”, în cadrul Sibiu Sounds Festival, de la ora 11, la Librăria "Habitus".

Sibiu Sounds Festival organizează sâmbătă, 21 iulie, o conferință cu tema managementului muzical, în completarea concertelor desfășurate în perioada 20-22 iulie, în Habermann Markt.

Speakerii conferinței sunt doi dintre cei mai importanți oameni din industrie: Anca Lupeș - Fondator "Mastering the Music Business" și Doru Trăscău - vocalist și chitarist la cunoscuta trupă The Mono Jacks.

În prima parte, Anca Lupeș va susține conferința "From zero to hero" începând cu ora 11, în care va prezenta o serie de informații despre instrumentele și metodele de promovare a muzicii proprii. După aceea, aceasta îl va invita la dialog pe Doru Trăscău pentru a afla care este „Experiența unui artist independent”. Între cele două conferințe va avea loc o pauză de networking, pentru ca participanții să se cunoască și să schimbe idei.

Doru Trăscău face parte din industria muzicală rock încă din anii 2000 și a încercat diferite formule de trupe. Acum face parte din The Mono Jacks, alături de care a lansat la finalul anului 2017 un nou album, promovat preponderent online. Succesul actual al trupei se datorează într-o mare măsură și avânturi pe care muzica lor l-a avut în acest mediu de comunicare.

Anca Lupeș este prima absolventă din România a cursurilor de Master în "Music Business" la Berklee College of Music (Boston, SUA). Unul dintre cele mai importante atuuri ale sale este că, de-a lungul carierei în domeniu, a activat în aproape toate zonele acestei industrii – mass-media (presă, radio, TV), organizare de concerte, case de discuri, agenții de management și impresariat.

Intrarea este liberă.

Sibiu Sounds este organizat în parteneriat de Asociația ART Factory Transilvania și Asociația Culturală Play, fiind cofinanțat de Primăria Municipiului Sibiu, AFCN. Detalii se găsesc pe facebook/SibiuSounds.

Programul

Concerte Sibiu Sounds – Habermann markt

Astăzi, 20 iulie, orele 18 – 23: Vlad Părău / Young Till Death & Iron Kids – Kolorat dance Studio / Ora de Foc / Guilty Lemonn / Aeon Sun / The Noise / Red Rod / ESU- Basilivio / Suburbia 11 / Onenightstand.

Sâmbătă, 21 iulie, orele 18 – 23: Ad-Hoc / Milo / Charlie Falamas / Ela Sol / Sergiu Bolota / Wildchild / Suspect / Revolver / Evergreed / E-An-Na.

Duminică, 22 iulie, între orele 19 – 23: Lipicioșii / Florin Thomits / Antract / Riff / All Togethere.


comentarii
1 comentarii

O conferință în limba engleza tinută pentru romani. Seara, concerte care depasesc cu mult limita de decibeli legala. Bine ca ne-ati informat, ca sa evitam zona in serile urmatoare.
Monteverdi, Palestrina, Handel
20.07.2018 08:05
Din aceeasi categorie
Muzeul Brukenthal

Infinity Ink. Photography

Vacanta Eurotrip
info
Publica anunturi
Licitatie publica

accentmedia