Tribuna
PNL
Conducerea Consiliului Judeţean Sibiu se întâlneşte cu instituţiile din subordine
Sorana MAIER
1553 vizualizari
Conducerea Consiliului Judeţean Sibiu se întâlneşte cu instituţiile din subordine
Conducerea Consiliului Judeţean Sibiu se va întâlni, în perioada următoare, cu managerii tuturor instituţiilor aflate în subordine. Pentru a fi eficiente, aceste întâlniri au fost grupate în funcţie de activitatea desfăşurată de fiecare instituţie: cultură, prestări diverse servicii, sănătate, învăţământ special şi asistenţă socială.


“Experienţa din ultimii trei ani, de când am iniţiat aceste întâlniri trimestriale cu directorii instituţiilor pe care Consiliul Judeţean Sibiu le finanţează, ne-a arătat că ele eu fost benefice şi au avut un impact pozitiv asupra actului managerial. Pe de o parte, discuţiile cu directorii subordonatelor au permis la începutul fiecărui trimestru o transparenţă în ceea ce priveşte obiectivele realizate şi care urmează a fi realizate de fiecare instituţie. Pe de altă parte, conducerea Consiliului Judeţean Sibiu a ştiut cu precizie care este situaţia din instituţii, care sunt problemele care trebuie remediate şi a oferit consultanţă şi resurse financiare. Scopul principal al acestor întâlniri este îmbunătăţirea permanentă a serviciilor pe care aceste instituţii le oferă cetăţenilor şi feedback-ul pe care îl avem demonstrează că a crescut calitatea acestor servicii şi s-a diversificat oferta instituţiilor aflate în subordinea Consiliului Judeţean Sibiu, fie că ne referim la spitale, la Aeroportul Internaţional, la societatea de drumuri judeţene, la instituţiile de cultură sau la centrele de asistenţă socială. Acest aspect ne bucură şi arată că ne-am făcut datoria şi ne-o vom face în continuare, în interesul cetăţenilor”, a detaliat Ioan Cindrea, preşedintele Consiliului Judeţean Sibiu.
Ordinea de zi a întâlnirilor din primul trimestru al anului 2016 include raportul privind modul de îndeplinire a indicatorilor de performanţă şi a obiectivelor asumate prin contract pentru anul 2015, prezentarea planurilor de administrare a fondurilor alocate de Consiliul Judeţean Sibiu, asumate de către conducătorii instituţiilor subordonate pe anul 2016, situaţia execuţiei bugetare pe anul 2015, proiectul bugetului de venituri şi cheltuieli al instituţiei pe anul 2016, raportul privind rezultatul inventarierii anuale a patrimoniului instituţiei, precum şi stadiul implementării controlului managerial intern.

 

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Food will win de war

Publica anunturi

Palatul Brukenthal Avrig

anunt de intentie consultanta

Vacanta Eurotrip
info
Licitatie publica

accentmedia