Tribuna
Concert de colinde la Căminul pentru Vârstnici, de la Săliște
Concert de colinde la Căminul pentru Vârstnici, de la Săliște

 

Duminică, 3 decembrie, vârstnicii care locuiesc la Unitatea Medico-Socială Săliște au avut bucuria de a primi vizita unor elevi de la Săliște, conduși de profesoara de Religie, Julieta Nicorescu, de la Școala Gimnazială Nr.13 din Sibiu. Această manifestare a avut loc datorită invitației semnatarului acestor rânduri și are loc în contextul Anului Omogial al Pastorației Persoanelor Vârstinice din Patriarhia Română.

Ziua a debutat cu participarea acestor elevi la Sfânta Liturghie unde au dat răspunsurile, sub călăuzirea profesoarei, deosebit de inimoasă a orașului Săliște.

După terminarea  Sfintei Liturghii a urmat un recital de colinde, interpretate cu multă emoție și primite cu multă bucurie sufletească, atât de vârstnicii prezenți, cât și de membrii personalului angajat, alături de mamele prezente într-un număr mare.

La sfârsit am mulțumit grupului de copii pentru programul oferit, alături de profesoara Nicorescu, iar copiii și vârstinicii au primit daruri sub formă de dulciuri din partea  directorului unității, Alexandru Chera.

Preot de caritate, Virgil Manase


comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Q House

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
visa medica
Cartuse toner, unitati cilindru
Magazin
Licitatie publica

ACCENT MEDIA