Tribuna
Sevis
COMUNICAT

Societatea de Distribuţie a Energiei Electrice Transilvania Sud, prin sucursalele sale, informează utilizatorii că a demarat o serie de operaţiuni de montare contoare monofazate de energie electrică.
În cadrul acestor operaţiuni, care se vor  desfăşura în mai multe localităţi din judeţele  Alba, Braşov, Covasna, Harghita, Mureş şi Sibiu, contoarele aflate în apartamentele/proprietatea utilizatorilor sau în scările de bloc vor fi schimbate cu unele noi.
Costurile sunt suportate integral de către SDEE Transilvania Sud, în calitate de beneficiar.
Înlocuirea contoarelor se face în baza unui Ordin de serviciu nominal, în prezenţa utilizatorului, în condiţiile legii, de către personalul propriu, sau al unei societăţi terţe, autorizat şi instruit în acest sens şi care are obligaţia de a se va legitima înainte de începerea lucrării.
Vă rugăm să facilitaţi accesul lucrătorilor în casa scării sau pe propietatea dumneavoastră, în condiţiile de mai sus, în vederea executării lucrărilor în bune condiţii.
Reamintim că, potrivit prevederilor Ordinului ANRE nr. 235/2019 privind Regulamentul de furnizare a energiei electrice la clienţii finali - Art. 31 clientul final are obligaţia de a permite „accesul reprezentantului operatorilor de distribuţie în scopul de a presta activitatea (...) de a monta, sigila, întreţine, verifica, înlocui sau citi indexul grupului de măsurare, precum şi de a menţine” echipamentele aflate în gestiunea SDEE Transilvania Sud, amplasate pe proprietatea clientului final. Conform Ordinului ANRE nr. 90/2015, operatorul de distribuţie are drept de „acces în incinta unde este amplasat locul de consum al utilizatorului, pentru verificarea grupurilor de măsurare”.
Ne cerem scuze pentru eventualele neplăceri cauzate pe parcursul desfăşurării lucrărilor şi vă mulţumim pentru înţelegere.

IMPORTANT !
Recomandăm utilizatorilor să permită accesul în scara blocului sau pe proprietate  doar acelor persoane care prezintă legitimaţie de serviciu şi/sau împuternicire din partea SDEE Transilvania Sud şi a sucursalelor sale.
Echipa nu va intra în apartament/pe proprietate decât în cazul în care contorul se află în interior. În situaţia în care contoarele se află pe casa scării, lucrătorii nu au motive pentru a pătrunde în interiorul apartamentului/pe proprietatea utilizatorilor.

Serviciul Relaţii Publice, Comunicare SDEE Transilvania Sud  12.10.2020

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Staer

A.D.I. Eco Sibiu

Ghid informativ clienti EFSA

Tursib

Vacanta Eurotrip
info
EVENIMENT TV
Licitatie publica

accentmedia