Tribuna
Ciolacu anunţă moţiunea PSD
Ciolacu anunţă moţiunea PSD
© credit foto: psd.ro

Preşedintele interimar al PSD Marcel Ciolacu, a anunţat că PSD va depune moţiune de cenzură privind decizia Guvernului de a alege primarii în două tururi.
"După ce a călcat în picioare imaginea României şi a cerut organismelor internaţionale sancţiuni împotriva ţării, PNL-ul vine astăzi şi respinge toate principiile democratice şi toate recomandările făcute de aceleaşi foruri internaţionale. Angajarea răspunderii pe modificarea legislaţiei electorale, chiar în perioada de precampanie pentru alegerile locale, are un singur răspuns din partea PSD: NU se schimbă regulile în timpul jocului doar pentru că un partid îşi doreşte maximizarea scorului electoral înainte de a dovedi românilor cât de capabil este să guverneze.
Vom depune moţiune de cenzură şi vom salva România de un guvern incompetent şi iresponsabil, care până acum nu a fost interesat decât de măsuri de austeritate, de creşterea vârstei de pensionare şi de îndatorarea excesivă a României" a spus pe pagina sa de facebook, Marcel Ciolacu.

comentarii
1 comentarii

Ce te doare asa de tare in fund daca sunt doua tururi sau unu -- In primul rind -- primarii nu trebuesc sa fie alesi dupa -in ce partid face parte - ci dupa harnicia si onestitatea omului --- deci, primari , directori de scoli si comandanti de politie -- trebuie alesi non- partididici-- Spune-mi cum salvezi tu romania?? dupa ce ati inecat-o vartos ?? o scoateti moarta din mocirla in care ati bagat-o si suflati in fund ???-- adio ma!!!. Rezolva ma baiete problema furtului, mitei, a prostitutiei, vinderea fetitelor si omorarea lor de handicapati mintali in cardasie cu conducatori de tribunale, politie si politruci imbecili-- Daca esti politruc ar trebuii sa sti ca actiunile internationale au fost impotriva hotilor care au distrus romania -nici decum-- impotriva tarii numita Romania . Plecati toti comunisti-psd- la polul Nord imbracati ca atunci cand sunteti la strand
eu
17.01.2020 23:41
Din aceeasi categorie
sevis

ADR CENTRU

Vacanta Eurotrip
espressor
paltinul
info
Licitatie publica

accentmedia