Tribuna
Cindrea vrea bugetul judeţului la 1 noiembrie
Sorana MAIER
1077 vizualizari
Cindrea vrea bugetul judeţului la 1 noiembrie
Preşedintele Consiliului Judeţean spune că a fixat data de 1 noiembrie pentru creionarea bugetului pe anul viitor. El speră ca instituţia să intre în 2014 cu bugetul aprobat.
Consiliul Judeţean şi cele 24 de unităţi pe care le are în subordine lucrează deja la proiectul de buget pe anul viitor, iar o primă variantă trebuie să fie gata la 1 no­iembrie.
"Vreau ca la 1 noiembrie să avem proiectul de buget în linii mari astfel încât, după aprobarea bugetului la nivel naţional, să îl putem aproba în termenul cel mai scurt - noi ne dorim anul acesta - şi să intrăm în anul 2014 cu un buget aprobat în Consiliul Ju­deţean, care să susţină pro­iectele instituţiilor, proiec­tele din strategia de dez­voltare a judeţului şi proiec­tele noastre strategice", a spus, într-o conferinţă de pre­să, Ioan Cindrea, preşe­dintele Consiliului Judeţean Sibiu.
Zilele acestea, Cindrea
s-a întâlnit cu directorii insti­tuţiilor din subordine pentru analiza activităţii pe primele nouă luni ale anului, iar până vineri directorii vor stabili proiectele pe care le mai au anul acesta şi sumele de care este nevoie.
Preşedintele Consiliului Judeţean spune că şi pro­gramul de iarnă a fost pus la punct, cu instituţiile medi­cale, sociale, dar şi cu Socie­tatea Drumuri şi Poduri şi cu Aero­portul Internaţional Sibiu.comentarii
5 comentarii

Aveti grija pe la Axente domnule Cindrea ca avem bugetul cam mic!sunt consilier pdl dar sper sa nu ne lasati cu ochi in soare ca roata se invarte.
Vicele
17.10.2013 02:21
Cindrea vrea, vrea, vrea...... una e sa vrei si alta e sa faci. Data viitoare sa alegem cu cap, altfel o sa ne alegem cu promisiuni. Vorba multa (si degeaba), saracia omului.
gogu
17.10.2013 09:50
sper sa avem si noi un buget mare sa se faca schimbari mari!
sibian
17.10.2013 18:21
Cindre te rugam activeaza la maxim activitatea aeroportului ca te schimbam urgent
cititor
17.10.2013 20:51
Ptr. cel care se semneaza drept "vicele"-daca a-i un comentariu de facut semneazate cu numele tau, daca nu a-i altceva de facut la ora 02:21
Szabo
23.10.2013 11:26
Din aceeasi categorie
Palatul Brukenthal Avrig

Electrica Furnizare

sevis

Q-House

publicare anunturi

Grant pentru capital de lucru TURTHA & SAVOURY SRL

Comunicat_de_Presa_Fagus ROM

Comunicat_de_Presa_ELLIXIRZ BAR

Vacanta Eurotrip
info
Licitatie publica

accentmedia